,
Güncel 1.12.2022 18:57:49 0
İnegöllü çılgın imam, boş durmuyor

İnegöllü çılgın imam, boş durmuyor

İnegöl’de Hüdai Camii imamı olduğu dönemde özellikle gençler için yaptığı etkinlikler ve projelerle, ‘İnegöl’ün çılgın imamı’ olarak bilinen Murat Küçük, şimdilerde ise İngiltere’de irşad faaliyetleri gerçekleştiriyor. Küçük’ün so

İnegöl’de özellikle gençlere yönelik yaptığı proje ve etkinliklerle gençlerin hem eğlenmesini hem de dini hassasiyete sahip olmasını amaçlayan Murat Küçük, ‘Çılgın imam’ lakabı ile anılmaya başlamıştı. Yaptığı projelerle birlikte görev yaptığı Hüdai Camii civarındaki hemen hemen bütün çocuklar hem ibadet hem de eğlence için Hüdai Camii’ne koşarken, çocukları üzen haberle hocaları Murat Küçük yurt dışı görevi için İngiltere’ye gitti. 

İnegöl’de faaliyetlerini İngiltere’de de sürdüren Çılgın İmam, bir yandan orada bulunan gençler ile ilgilenirken, diğer yandan ise irşad faaliyetlerini de sürdürdü. Son olarak bir İngiliz kadının Müslüman olduğu anları kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Küçük, “Elhamdülillah. Bir kardeşimiz daha Müslüman oldu. Kardeşimize Meryem İsmini verdik. Müslüman bir kocaya sahip olmak da dünyalık saadetine vesile olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı