,
Güncel 10.06.2018 00:41:15 0
İNEGÖL´DE SEÇİM STK´LARI KONUŞTU

İNEGÖL´DE SEÇİM STK´LARI KONUŞTU

İnegöl´de yer alan hiçbir soruna katkı koyamayan bazı STK´lar sadece seçim döneminde bir araya gelerek sözde destek mesajı veriyor.

İnegöl´ün çözülmesini bekleyen bir çok sorununda fikri dahi olmayan il olma konusunda sessiz kalan, Trafik konusunda ağzını açmayan, İnegöl´e Üniversite kurulması için hiçbir birlik beraberliğin içerisinde yer almayan, İnegöl´de yaşanan alt yapı problemine her zaman sessiz kalan, İnegöl´ün manevi mekânlarından olan ve dönemin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından manevi dokusu bozularak, İshakpaşa Cami çevresinin betonlaştırılmasına sessiz kalan ve sadece her seçim dönemi ortaya çıkan STK´lar yeni bir şova daha imza attılar. Kendilerini adeta ülkenin kurtarıcıları olarak lanse eden sözde STK´lar bu seçimde yine meydana çıkarak siyasi mesaj yayınladılar.

AK PARTİLİ YÖNETİCİLERDE KATILDI

İçerisinde AK Parti ilçe başkanı Mustafa Ersan ve AK Parti yönetim kurulu üyelerinde yer aldığı yaklaşık 50 kişilik grup betonlaşması ve manevi havasının bozulmasına göz yumulan İshakpaşa Camisi´nin avlusunda basın açıklaması gerçekleştirdiler.

HAİNLERE KARŞI BİRLİK OLMA VAKTİ

Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı (AHİD) Naci Köseoğlu yaptığı açıklamada Cumhur İttifakını desteklemeyenlere ağır ithamlarda bulunarak “Bütün şer cephesi bütün dış güçler içerideki uzantıları birleşmiş ülkemizin güçlenmesini kalkınmasını birlik ve bütünlüğe kavuşup yeniden İslam coğrafyasını ayağa kaldırmasını istemiyor. Bu kadar düşmanlara hainlere karşı elbette Müslümanım diyen insanların sadece ülkesini seven insanların bir araya gelmesi birlik olması dışarıdaki ve içerideki hainlere karşı bu şer odaklarına yeniden Osmanlı´yı, Yeniden Bu ülkeyi ayağa kaldıracak Türkiye´mizi güçlendirmek için birlik olma beraber olma vaktidir.”

İMANİ GÖREV
Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan´ın desteklenmesinin imani görev olduğunu ifade eden Köseoğlu “Allah´ın bu ülke bir fırsat ve rahmet verdiği Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a destek olma zamanıdır. Biz bunu vatanı, insani ve imanı görev biliyoruz.  Çünkü mesela parti mesele parti meselesi değil, mesele bir savaştır, Türkiye´yi yıkıp İslam coğrafyasını işgal etme programıdır. Daha dün 15 Temmuz´u yaşadık. Anlamıyorum insanlar sanki 15 Temmuz yaşanmamış gibi nasılda rotayı şaşırıp nasılda bu şer güçleri alet oluyorlar,  nasıl aldatılıyorlar, nasıl bu ihanete ortak oluyorlar.  Bunu bir Müslüman olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak anlamakta zorlu çekiyoruz. Rabbim hainleri kahhar ismi ile kahretsin, gafilleri tövbe dip uyanmayı nasip etsin.  “

 

SEÇİM DÖNEMİ AREFESİNDEYİZ

Rehber-Der yönetim kurulu üyesi Hayrettin Doğan ise “Ülkemiz olarak önemli bir seçimin arifesindeyiz. Sonuçları itibariyle ülkemiz kadar, tüm dünyayı, bilhassa âlem-i İslam´ı derinden etkileyecek bir özelliğe sahip olan bu seçimde, ülkemiz aleyhine ittifak eden çevreler, Türkiye´nin yeniden dirilişini ve yükselişini engellemek için her yolu ve yöntemi deniyorlar. Görünürde Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsını, hakikatte ise bu aziz milletin umudunu hedef alıyorlar. Bu gün bu seçimde bir oyun bile çok değerli olduğunu unutmadan, milletimizin ve ümmetin bekası için, bu masum coğrafyada mağdur insanların nasıl etkileneceğini düşünerek oy kullanacağız.”

MANEVİ MESULİYET

“Bizler, bu kritik seçimde basit ve şahsi hesaplarla hareket etmenin veya mütereddit kalmanın manevi mesuliyeti mucip olduğu kanaatindeyiz. Bu cihette Cumhur İttifakını genel olarak niçin desteklediğimiz bilinsin istiyoruz. Biz İnegöl STK´ları olarak emperyalist güçlerin, Ülkemiz üzerinde şer odaklarının ittifak etmeleri ve değerlerimize hücum etmeleri bize gösteriyor ki; “yerli ve milli”, “milletin ve ümmetin kabul edilmiş bir duası” olarak gördüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Ak Parti´nin yanında durduğumuzu ilan ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Ülkemizin birliği ve dirliği Alemi -İslam´ın umudu için tek yürek olmaya devam edeceğiz.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

2

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

3

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

4

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

5

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

6

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

7

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi