,
Güncel 19.03.2019 15:34:59 0
İNEGÖL´DE MERAL AKŞENER RÜZGARI

İNEGÖL´DE MERAL AKŞENER RÜZGARI

AYRINTILAR>>>

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamında 18 Mart Pazartesi akşamı İnegöl´e geldi.

Meral Akşener´e, Millet İttifakı CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Musafa Bozbey, Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Millet Vekili Ahmet Erozan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık de eşlik ettiler.

Meral Akşener İnegöl halkı tarafında büyük coşku ve ilgiyle karşılaştı. Akşener yaklaşan Yerel Seçimler hakkında halka hitap etti.

Konuşmasına Hakan Özdemir´e teşekkür ederek başlayan Akşener:”Ben size körü körüne bir propaganda yapacak değilim. Şimdi 17 bin Suriyeli´nin yaşadığı ama kendi gençlerinin işsiz kaldığı bir İnegöl´den bahsediyoruz. Diğer taraftan kaldı ki hava kirliliği kötü, sosyal yaşamı eksik, su içilemiyor. Şimdi böyle bir noktada iki arkadaşım çıkmış ve biz İnegöl´ü Bursa´nın bir numarası yapacağız diyor. Şimdi karar vereceksiniz ya böyle canı istediğini koyup ceketimi assam seçilir dediler anlayışı takip edeceksiniz ya da kulağını çekeceksiniz” dedi.

Akşener:”Bu seçimlerde liderler seçilmeyecek, Ben seçilmeyecem. Şimdi siz her yerde Tayyip Beyin fotoğrafı görünce karıştırdınız tabi. Doğal olarak. Şimdi bakın siz İnegöl´de yaşıyorsunuz İnegöl´de doyuyorsunuz İnegöl´de çalışıyorsunuz ama İnegöl bir arpa boyu yol gitmiyorsa eğer bir sorun var demek ki. Bir karar vereceksiniz” dedi.

/resimler/2019-3/19/1540387499581.jpg

“BUNLARA UYUP BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN”

Akşener konuşmasına şu sözlerle devam etti:”Sizden bir ricam var. Sakın ola ki tepedekilerinin konuşmalarına aldanmayın. 31 Mart akşamı sonuç ne olursa olsun 1 Nisan´da yine aynı insanlarla camide saf tutup namaz kılacaksınız, Cuma dualarına gideceksiniz. Aynı apartmanda kapı komşuluk yapacaksınız, bunlara uyup birbirinizi kırmayın. Bu bir yerel seçimdir. Bu yerel seçimin sonuçları elbette önce ülkemize, sonra Bursa´mıza daha sonrada İnegöl´ümüze hayırlı olmasını Cenabı Allah´tan niyaz ediyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İnegöl halkıyla bol bol fotoğraf çektirerek şehirden ayrıldı.

/resimler/2019-3/19/1543411099678.jpg

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

2

Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli

3

İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu

4

Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi artacak

5

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

6

Ali Doğan çalışmalarını sürdürüyor

7

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor