,
Güncel 7.11.2019 11:30:00 0
İNEGÖL YERLEŞKESİNDE DOSTUM TANITIMI

İNEGÖL YERLEŞKESİNDE DOSTUM TANITIMI

Ayrıntılar>>>

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM)’nin tanıtım etkinlikleri düzenleniyor. Dün gerçekleşen tanıtım seminerinde Dostum, doğanın ve sporun renklerini üniversite öğrencileriyle buluşturdu.
Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde gerçekleştirilen, doğayı ve doğa sporlarını seven, keşfetmek isteyen öğrencilerin katılım sağladığı tanıtım buluşmasında, antrenörler ve öğrenciler spor branşları ve tesis imkanları hakkında sohbet etme fırsatı yakaladılar. Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen söyleşide etkinlik görsellerinin yanında, bisiklet antrenman ekipmanları, paraşüt ve okçuluk malzemeleri gibi materyaller de öğrencilere tanıtıldı.
SPORU VE DOĞAYI DOĞRU TANIMAK
Sunum içeriğinde, sadece branş tanıtımı değil, ekipmanların kullanım noktasındaki sorumluluk, bilinçli sporcu olmak, ekipmanları ve doğayı doğru tanımak adına önemli ip uçlarına yer verildi. Öğrencilerin dikkatle dinlediği seminerde, spor tırmanış aktivitelerinden doğa yürüyüşlerine kadar, tanıtımı yapılan birçok spor alanı oldukça ilgi gördü.
GENÇLER YENİLİKLERİ KEŞFEDEN YÜZÜMÜZ
Gençlerin yeni ufuklara yelken açtığını, ideallerinin ve hedeflerinin peşinde çaba sarf ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Alper Taban; “İnegöl Belediyesi olarak, toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Tabi ki gençler bizim için önemli. Onlar şehrin dinamik, idealleri olan ve yenilikleri keşfeden yüzü durumunda. Doğa Sporları ve Turizm Merkezi olarak spora ve doğa tutkunlarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
ÜLKE SINIRLARINI AŞMALI
Spor ve doğa etkinliklerinin özellikle gençlerin ruhunu beslediğini dile getiren Başkan Taban; ”Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde gerçekleşen tanıtımda öğrencilerimiz, spor branş tanıtımlarını, doğanın keşfini deneyimleyenlerin heyecanlarının yansıdığı görselleri, aynı zamanda ekipman tanıtımlarını incelediler. Teknik konular hakkında da bilgi edindiler. Hedefimiz Dostum ’un sadece ilçe sınırlarını değil, ülke sınırlarını aşması, başarılarının katlanarak devam etmesi yönünde. Katılım sağlayan öğrencilerimize, emeği geçen spora ve doğaya gönül veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

2

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

3

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

4

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

5

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

6

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

7

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti