,
Güncel 30.03.2019 15:14:59 0
İNEGÖL HALKI KARAR VERİYOR

İNEGÖL HALKI KARAR VERİYOR

Ayrıntılar>>>

İnegöl Belediyesi´nin 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının ne olacağı büyük bir merak konusu oldu. Bir yandan Kamuoyu´nun diğer yandan ise araştırma şirketlerinin ilgi alanı oldu.

31 Mart Yerel Seçimlerde iki büyük parti adayları ciddi bir yarış içerisindeler. Cumhur İttifakı AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban ve Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir büyük bir rekabet içerisindeler.

Her iki parti de seçim öncesi aktif bir şekilde seçim kampanyalarını yürütmekteler. Halk ile iç içe bulunarak ve lansman toplantıları düzenleyerek yeni projelerini tanıttılar.

CUMHUR İTTİFAKI VE MİLLET İTTİFAKI YAN YANA

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, toplam 94 projeden oluşan bir tanıtım gerçekleştirdi. Taban; "Şehirleşme ve Kent Estetiği, Yerel Ekonomi , Tarım ve Hayvancılık, Altyapı, Çevre, Sosyal Sorumluluk, Ulaşım, Eğitim, Spor, Kültür Sanat ve Turizm" konularına değinerek yeni hedeflerini belirlerken, Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise 21 şeçim projesi tanıtarak daha çok Şehir Düzenleme ve Planlamaya yöneldiğini, Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi Projelerine, Su ve Çevre Kirliliğine önem verdiğini vurguladılar.

Alper Taban mevcut Başkan olduğu yönden avantajlı gözükürken, Hakan Özdemir ise şanslı aday olarak adlandırılmaktadır.İYİ Parti ve CHP gibi iki büyük parti tarafından desteklenen Özdemir´in bu nedenle ön plana geçtiği vurgulanmaktadır.

DP VE DSP OY PATLAMASI YAŞAYACAK

 

Seçimlerde yer  alacak olan  Demokrat Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Aydın Savaş ve Demokratik Sol Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Halil Büyükışıklar´ın ise bu seçimlerde oy patlaması yaşayacağı söz konusudur.

Her iki adayın da geçmiş yıllardaki seçimlere göre bu sefer daha önde olacağı ve bununda seçimlerde net bir şekilde belli olacağı tahmin ediliyor.

İnegöl Belediyesi´nin yeni Belediye Başkanının kim olacağını inceleyen ve anket uygulayan bazı araştırma şirketleri sonuçlara net bir şekilde ulaşılmadığını ve adaylar arasında kararsız kalındığını vurgulamaktalar.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde