,
Spor 22.10.2018 12:09:14 0
İNEGÖL DERBİSİNİ KURTULUŞSPOR KAZANDI

İNEGÖL DERBİSİNİ KURTULUŞSPOR KAZANDI

Bursa süper amatör küme B grubunda mücadele eden Kurtuluşspor ile Kafkasspor İnegöl derbisinde karşı karşıya geldi. Maçının ilk yarısında daha baskılı oynayan ve bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kafkasspor, Maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğ

İnegöl derbisinde tribünler ve sahanın etrafı taraftarlar tarafından tamamen dolduruldu. Derbi niteliği taşıyan karşılaşmada dostluğun ön planda olduğu maçta her iki takım futbolcuları sahada centilmence mücadele etti. Futbolcular, bu güzel tabloyu oluştururken, İnegöl derbisinde yakışan bir mücadele sergilendi. Tribünlerde maçı izlemeye gelen taraftarlar maç boyunca takımlarına destek verdi.

KAFKASSPOR DAN BURAK VE SERKAN´A PLAKET

Aktif futbol hayatlarını Kafkasspor forması altında sonlandıran Burak Yavuz ve Serkan Hasanlar´a, Kafkasspor yönetim kurulu üyeleri Mehmet Başol ve Celal Ter tarafından Kurtuluşspor-Kafkasspor maçı öncesinde vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

 

Kurtuluşspor-Kafkasspor arasında oynanan İnegöl derbisi öncesinde her iki takım yöneticileri birbirine ve hakemlere çiçek verdi.

Derbi öncesi Baskf İnegöl temsilcisi Metin Ungan ve Hasan Yetim her iki takımada başarılar diledi.

/resimler/2018-10/22/1213029533950.jpg

 

MAÇ ÖNCESİ BAŞKANLAR YEMEKTE DOSTLUK MESAJI VERDİ

Baskf Başkanı Osman Kılıç, Baskf inegöl temsilcimiz Metin Ungan, Hasan Yetim, Kafkasspor kulup baskani Sabahattin Ordu ve Kurtluşpor başkanı Yusuf Sak inegöl derbisi öncesinde eşref inegöl korteksinde bir araya geldi.

Kurtuluşspor 3 – 0 Kafkasspor

Hakemler: Hasan Kaçar, Murat Şimşek, Mert Kaynakçı

Kurtuluşspor: Semih, Bilal, Ercan, Fatih, Egemen, Ibrahim, Alper, Elimin (Dk.86 Erol), Mesut (Dk.77 Ali), Levent (Dk.45 Okan), Ufuk

Antrenör: Murat Endes

Kafkasspor: Melih, Serdar, Hakan, Osman, Şamil, Ümit, Burhan ( Dk.85 Fatih), Furkan (Dk.75 Selman), Yakup, Semih, Bahadır (Dk.89 Mürsel)

Antrenör: Aydın Ungan

Dk.47 – Ufuk Yenisoy (Kurtuluşspor) Okan´n ara pasıyla, Ceza sahasında topla buluşan Ufuk sol ayağıyla dönüp vuruşu gol oldu.

Dk.55 Ufuk Yenisoy (Kurtuluşspor) Sağ kanatta ceza alanı içine giren Elmin´in pasıyla topla buluşan Ufuk gelişine ayakla vuruşunda top ağlara gitti.

Dk.73 İbrahim Çulğatay (Kurtuluşspor) Elmin rakibi çalımlayarak geçerek pasını İbrahime verdi, ceza alanı dışında topla buluşan İbrahim sert vuruşunda top ağlara gitti.

/resimler/2018-10/22/1213271096901.jpg


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor