,
Spor 24.12.2018 12:40:15 0
İNEGÖL DERBİSİNİ DOSTLUK KAZANDI

İNEGÖL DERBİSİNİ DOSTLUK KAZANDI

Ayrıntılar>>>

Bursa Süper Amatör Ligi B Grubunda iki ilçe takımı Gençlergücüspor ve Doğugücüspor mücadelesi başladığı gibi golsüz berabere sona erdi. Maç öncesi Doğugücüspor taraftarları her iki ekibi beraber tribüne çağırarak tezahürat yaparak alkışladılar. Maç boyunca sahada oyuncuların centilmence mücadelesi, Tribünde taraftarların centilmence tezahüratları, maçın skordan daha önemli olduğunu göstermiş oldu.

Maçın 85.dakikasında Gençlergücsporlu futbolcu Aykut Deniz sakatlanınca, Doğugücüsporlu Emre Atalay´ın koşarak saha kenarından sedyeyi getirip, sakatlanan oyuncuyu yine sedye ile saha dışına götürmesine yardımcı olması tirübünlerden büyük alkış aldı.

Yoğun taraftar ilgisi altında oynanan mücadelenin ilk yarısında karşılaşmanın öneminin futbolcular üzerine verdiği psikolojik baskı daha temkinli ve risksiz oyun ortaya koymalarına neden oldu. Gol pozisyonlarından yoksun ve taraftarlarda fazla heyecan yaratmayan ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısı ilk yarı olduğu gibi her iki ekip temkinli oyun ile başladı. İkinci yarının genelinde Doğugücüspor rakibine göre daha atak oynayan ve ayağında topu daha çok tutan taraf olmasına rağmen net gol pozisyonlarına giren Gençlergücüspor oldu. Özellikle son dakikalarda Gençlergücüspor kontrataktan üç net gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Play-off mücadelesi veren Doğugücüspor rakiplerininde puan kaybetmesi ile Liderliğini sürdürürken, Gençlergücüspor 15 puanla 7.sıradaki yerini korudu.

Gençlergücüspor 0 – 0 Doğugücüspor

Yer: Sanayi Sahası

Hakemler: Engin Ferik, Erdenay Çıtıroğlu, Oğuzhan Olgaç

Gençlergücüspor: Musa, Aykut (Dk.88 Enes), Veli, Serdar, Burak, Umutcan, Rıza (Dk.80 Kadir), Furkan, Özkan, Yusuf Berkay, Narman (Dk.70 Baki)

Antrenör: Erol Arslan

Doğugücüspor: Gökhan, Ömer Furkan, İlhan, Cumhur (Dk.65 Melih), Emre, Erkan, Tuğkan, Arda (Dk.80 Samed)

Antrenör: Sait Taşkesen


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de Trafik Karmaşasına Çözüm Arayışı Saadet Partisi'nden Teklif Geldi!

2

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

3

Tır sürücü hayatını kaybetti

4

Türkiye Şampiyonu İnegöl Belediyespor

5

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

6

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

7

Bir sigara grubuna daha zam geldi!