,
Güncel 4.08.2018 10:14:32 0
İNEGÖL ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İNEGÖL ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

HSK Birinci Dairesinin hazırladığı kararname ile Muş Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran, şehirden ayrılmadan önce Belediye Başkanı Alper Taban´a veda ziyaretinde bulundu.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle Muş Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına tayini çıkan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret etti.

Mustafa Duran, 2018 Ocak ayında HSK Birinci Dairesi´nin hazırladığı kararname ile dönemin İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim´in Bursa´ya atanmasının ardından, Sulh Ceza Hâkimi iken İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanmıştı. 7 aydır İnegöl´de bu görevi başarıyla sürdüren Duran, Belediye Başkanı Alper Taban´a gerçekleştirdiği veda ziyaretinde Başkan Taban´a İnegöl Belediyesi olarak gösterdikleri ilgi alaka ve sağladıkları destekten dolayı teşekkür etti.

İNEGÖL ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Belediye Başkanı Alper Taban ise Mustafa Duran´ın görev süresi içerisinde İnegöl´e ciddi katkılar sağladığını kaydederek; “İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Mustafa Duran, adliyemizde görev yapmaktayken HSK´nın 2018 ana kararnamesiyle Muş Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanmışlardır. Kendileri hem İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı döneminde hem de öncesindeki Sulh Ceza Hakimliği görevinde İnegöl adına büyük emek harcadı. Bilgi ve birikimleriyle adliyemize değer kattıklarını düşünüyorum. Sayın Mustafa Duran Beye İnegöl adına teşekkür ediyor ve yeni görevlerinin kendisi ve ailesi için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Taban, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran´a İnegöl´ü unutmaması dilekleriyle fincan takımı hediye etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

2

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

3

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

4

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti

5

İnegöl’ün Yeni Nöbetçi Kitaphanesi Törenle Hizmete Girdi

6

İnegöl Belediyesi’nde Başkanlık Makamı Çocuklara Verildi

7

Türkiye'nin En Büyük Mobilya Fuarı İnegöl’de Başlıyor