,
Güncel 16.10.2019 16:56:00 0
İLK MAÇINI FARKLI KAZANDI

İLK MAÇINI FARKLI KAZANDI

Ayrıntılar>>>

 

 

Bursa Büyükler Basketbol Yerel Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Gençlergücüspor, lige hızlı bir başlangıç yaparak kendi evinde karşılaştığı Bursa Elit Akademi Spor’u 71-50 mağlup etti.

 

Basketbol’de İnegöl’ü temsil eden Gençlergücüspor, ligin ilk maçında kendi sahasında Bursa Elit akademi ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Gençlergücüspor, oyun süresince etkili olan taraftı. Maçın tamamında iyi bir oyun sergileyen Gençlergücüspor rakibine fazla şans vermeyerek, rakibini 71-50 yenerek evinde oynadığı ilk maçını kazandı.

 

Gençlergücüspor basketbol antrenörü Levent Ayas yaptığı değerlendirmede “Maçın tamamı istediğimiz şekilde ilerledi. Tempolu başlayarak rakibe şans vermediğimizi düşünüyorum. Oyuncular Sezonun daha ilk maçı olmasına rağmen hatta fizik olarak tam hazır olmamalarına rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Hücum anlamında istediklerimizin neredeyse tamamını aldık. Savunma anlamında küçük dokunuşlarla takımı daha iyi hale getirmeye çalışacağız. İyi bir ekip oluşturduk. Her pozisyonda en az ikişer oyuncumuz var. Seyirciye de güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bizim amacımız İnegöl'de basketbol sevgisini daha çok yukarıları çekmek. Hedefimiz grupta ilk 4'de yer almak. Bu yüzden bundan sonraki tüm maçlara tüm basketbol ve sporseverleri Kapalı Spor Salonu'na bekliyoruz. Başta kulüp başkanımız Kamuran Balkan olmak üzere bize destek olan tüm yöneticilere teşekkür ediyoruz. Ayrıca maçımıza gelen Sayın; Belediye Başkan yardımcısı Rıdvan Kocaağaya'da teşekkür ederiz” dedi.

 

Salon: İnegöl Gençlikspor Kapalı spor Salonu

 

Hakemler: Orkun Yurtdaş, B.Bülent Bolat

Masa: Sabriye Erkaplan, Gülay Karahöyük, Hicran Şentürk

 

Gençlergücüspor: Hakan Baha Temel, Emre Serin, Batuhan Yeşilova, Onur Sak, Ufuk Saraç, Ömer Koç, Melih Y.Demirci, İbrahim Şenal, Can C.Tunçay, Oğuzhan Özbek, Furkan Arslan, Erman atlaş.

 

Antrenör: Levent Ayas

 

Bursa Elit Akademispor: Tarkan Dilmeç, Mustafa Demirpek, Beris Erol, Hakan Dilek, Adnan İşitmez, Yıldırım Burak Okuş, Bilgehan Beyoğlu, Kenan Akdeniz, Ferhat Ateştepe

 

Antrenör: Rıza Giray

 

Maç Skoru: Gençlergücüspor 71 – 50 Bursa Elit Akademispor


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor