,
Güncel 10.12.2019 17:10:00 0
iLK ADAY YAŞAR YILMAZ

iLK ADAY YAŞAR YILMAZ

Ayrıntılar>>>

Kongre sürecine sayılı günler kala CHP İnegöl İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim emekli eğitimci Yaşar Yılmaz oldu. Adaylığı ile ilgili CHP ilçe binasında açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi´nin yenilenmeye ihtiyacı vardır. Yeniliklerin kapısını açmak için adayım” dedi.

Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, “Bildiğiniz üzere bu bir nöbet değişimidir. Ben daha önceden aday olmayacağımı söyledim. Aday değilim. Onun için aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Şuanda yanımızda Yaşar Yılmaz Bey var. İlçe başkanlığına adaylığını sundu. Bugün de adaylığını açıklıyor. Ben ilçe başkanı olarak, kaç tane aday olursa olsun, hepsinin arkasında dimdik duruyoruz. Medeniyetin dolayı kendisini tebrik ediyorum. Birkaç tane daha aday olduğu söyleniyor. İnşallah hayırlısı olsun diyorum” dedi.

Başkanlık için adaylığını açıklayan Yaşar Yılmaz ise, “Bana sorabilirsiniz; bu yola çıkarken güvenceniz nedir? Güvencem öncelikle bizleri yaratan Allah´a güveniyorum, sonra sizlerin ferasetine güveniyorum. Allah izin verirse, delegelerimiz destekler de seçimi kazanırsak, başarıyı sizlerle birlikte yakalayacağız. Sizler olmasanız ben bir hiçim. Neredeysek hep beraber birlikte olacağız. Meslek hayatında edindiğim bilgi ve birikimim, 1983 yılından beri siyasi yaşamımdaki tecrübelerim bana bu yolda ışık tutacaktır. Kendime ve sizlere güveniyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Sözlerini sürdüren Yılmaz, “Memleketimize baktığımızda, ekonomimizin dibe vurduğu, üretimin azaldığı, zamların yapmur gibi yağdığı, esnafın ve çiftçinin perişan olduğu, ülke halkının her bireyinin borç batağında olduğu, elektrik borcundan dolayı elektriği kesilen ailenin intihar ettiği ama elektriği kesen şirketin, milyonlarca borcu silindiği, emeklinin dar gelirlinin inim inim inlediği, işsizliğin hat safhaya ulaştığı, milli eğitimin bilimden uzaklaştırıldığı, irtica ve gericiliğin ülke genelini bir örümcek ağı gibi sardığı Türkiye Cumhuriyetinin aile şirketine dönüştürüldüğü bir dönemde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Anadolu´ya çıktığı anda ki Kuvayi Milliye ruhu ve CHP´nin birleştirici yapısı ile CHP İnegöl İlçe Başkanlığı´na aday olduğumu açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Saydığımız sorunlar ve terörle mücadelede halkım ile birlikte uğraş verme kararlılığına sahibim. Teslimiyetçiliğe ve protokolcü zihniyete sahip olmayacağım. Cumhuriyet Halk Partisi´nin yenilenmeye ihtiyacı vardır. Yeniliklerin kapısını açmak için adayım. Şeffaf ve temiz siyaset anlayışı ve programlaştırdığım projelerim ile bu göreve talibim. Hiç bir ikbal peşinde değilim. Tek amacım halkıma ve partime hizmet etmek olacaktır. Delege seçimleri tamamlandı. Kongreye doğru gün sayıyoruz. Yapılacak olan kongrede, delegelerimizin birilerinin seçtiği kişilere oy verin zorlamalarına karşı çıkarak, özgür iradelerini ipotek altına girmelerine izin vermemelerini tavsiye ediyorum. Eski alışkanlıklardan vazgeçmeliyiz. Partinin adamcılık zihniyetinden kurtulması gerekmektedir. Seçimin demokratik ortamda ve tüzük kurallarına uygun, baskıcı zihniyetten uzak bir şekilde yapılmasını diliyorum”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı