,
Spor 12.01.2019 12:52:56 0
İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

Ayrıntılar>>>

Doğugücüspor yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Burhan Serbest Doğugücüspor´un zor bir grupta mücadele ettiğini söyledi. Serbest ilkyarıyı değerlendirdi:

Mücadele ettiğimiz gruptaki takımlar Beliediye takımları ve köklü kulüplerden oluşmaktadır. Zorlu bir grupta mücadele ediyoruz. En Önemlisi İnegölü futbolseverlere kalitenin ve mücadelenin üst seviyede olduğu bol bol İnegöl derbisi izletiyoruz.

Sezonun ilk maçında kendi sahamızda Orheneli Gençlik Sporu Ağırladık. 3 Puanla Başlamak Bizim İçin Çok İyi Oldu. Çünkü Bal Ligi Hedefi İle Çıktığımız Bu Yol 3 Puan İle Başlamak Güzeldi. Sonraları Maçların Zor Geçeceği Bilincinde Olup Ona Göre Hareket Edilmesi Gerektiğini Biliyorduk. Seyir Zevki Yüksek Maçlar, Derbiler İnegöle İzlettiğimiz İçin Grubun Diğer İnegöl Takımlarına Teşekkür Ederiz. Maçı Skoru Ne Olursa Olsun İnegöl´ümüze Yakışan Maçlar Oynandı. Maçlarda Skordan Önemli Dostluk Havasında İlgi Gösterilmesi bizleri ayrıca fazlasıyla memnun etmiştir. .

Maçlar Bir Bir Oynanmaya Başlayınca Zorluk Derecesi de Bir O Kadar Yükseldi. Her Takımın Bir Hedefi Vardı. Bu Hedefler Doğrultusunda Her Takımı Her Takımı Yenme Gücüde Vardı. Puan Durumunda En Üstte Olabiliriz. Ama Bazı Takviyelerle Lider Olarak Bitirdiğimiz Birinci Yarı, İkinci Yarı İçinde Tek Hedefimiz Altını Çizerek Anlatacağım Bir Mustafa Kemal Paşa Maçı Varki Süper Ligi Aratmayacak Kalitede Bir Maç Havası Vardı. İnşallah Bundan Sonra Oynanacak Diğer Maçlarda Bu Şekilde Geçer.

Ligin İkinci Yarısında Doğugücüspor olarak, Takımımızın Play Off Ve Sonrası Bal Ligi Hedefine Ulaşmasını istiyoruz. Oynanacak Bütün Maçların Seyir Zevki Yüksek geçmesini, Dostluk Ve Kardeşliğin önde olmasını, Sporcularımız adına da sakatsız geçen bir ikinci yarı temenni Ederiz.

İkinci ayrının ilk maçında Pazar günü Saat:14:00´te Orhaneli İlçe Sahasında Orhaneli Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Takımımıza bu maçta başarılar diliyorum. dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı