,
Güncel 2.12.2022 16:20:56 0
İlhan Baykan

İlhan Baykan'dan Nilüfer Kent Konseyi'ne tepki

Bursa'da Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Merkezinin 3-4 aralık tarihlerinde düzenleyeceği Toplumsal Cinsiyet Atölyesi’ne Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan'dan tepki geldi.

 'Eşitlik Birimi' adı altında kurulan merkezle ilgili belediyenin sitesinden yapılan açıklamada, "LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır" ifadeleri yer almıştı.

Konu ile alakalı sert eleştirilerde bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, "Bizler her fırsatta maneviyat ve  aile kavramının üzerinde dururken Bursa'mızda bile artık LGBT sapkınlığı baş göstermeye başladı.Asıl işi vatandaşa hizmet olan,”vatandaşımı nasıl daha rahat ettiririm” diye kafa yorması gereken bir kamu kurumu olan belediyenin başında bulunan zat ın yaptığına bakın!  CHP'li Nilüfer Belediyesi, genel başkanlarının söylemleri doğrultusunda hareket etmiş olacak ki böyle bir merkez kurmuş. Acaba 6'lı masadaki muhafazakar görünümlü partiler konu ile alakalı ne düşünüyor ve nasıl tavır sergiliyor. LGBT'liler için Toplumsal Cinsiyet Atölyesi uygulamasını başlatan,ve bu kafa yapısı ile ülke yöneteceğini sananları ve  CHP'li Nilüfer Belediye Başkanını ve onlarla beraber hareket edenleri  kınıyoruz. Ve  Yeniden Refah Partisi olarak;Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan beyefendinin de bütün açıklamarında söylediğini tekrar ediyoruz; iktidara geldiğimizde ne kadar açılan ahlaksız dernek varsa hepsini kapatacağız,hepsi de ahlaksızlar olarak tarihin çöplüğünde yerini alacaktır.Uluslararası Siyonist ve emperyalisterin toplumları çökertme projesi olan LGBT projesine geçit vermeyeceğiz."


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası