,
Ekonomi 6.04.2022 18:11:00 0
İhtisas Vergi Dairesi için onay alındı

İhtisas Vergi Dairesi için onay alındı

.

İnegöl mobilya sanayisinde mükellef olan firmalara büyük katkılar sağlaması düşünülen İhtisas Vergi Dairesi kurulması çalışmaları Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin talimatları ile başladı.

Katma değer vergisi iadelerinin etkinleştirilmesi ve hızlandırılması, iade süreçlerinin standartlaştırılması, kayıt dışı mükellef sayısının azaltılması, mükelleflerin gönüllü uyum düzeyinin arttırılması ve katma değer vergisi iadesi konusunda uzmanlaşmış personel ile mükelleflere daha kaliteli hizmet verilmesi katma değer vergisi ile ilgili iş ve işlemleri hizmeti vermesi planan İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne onay çıktı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş şunları söyledi: “Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonundan sorumlu Bursa Milletvekilimiz Ahmet Kılıç aracılığı ile talep ettiğimiz İhtisas Vergi Dairesi" için kurulum çalışmaları Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati'nin talimatları ile başlamıştır. Türkiye genelindeki ticari potansiyeli yüksek, ihracatçı ve mükellef sayısı oldukça fazla olan İnegöl’ümüz, Sanayisi ile Türkiye genelindeki iller arasında ilk 20 arasında yer almaktadır. İhracatçılarımızın ve sanayicilerimizin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili cevap verilmesi amacıyla kurulacak yeni ‘İhtisas Vergi Dairesi’ şehrimize hayırlı olsun. İl Başkanımız Davut Gürkan başta olmak  şehrimiz için canla başla çalışan tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 30.4 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 31.3 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.5 ° / 14.9 ° Güneşli
1

İnegöl’de Kurban Bayramı Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Kutlandı

2

İnegöl Modern Hayvan Pazarı Beşinci Kez Bayram Sevinci Yaşattı

3

Büyükşehir’den bayramda kesintisiz sağlık hizmeti

4

Saadet Partisinden meclis değerlendirmesi

5

İnegöl Belediyesinden Bayram Öncesi Gönül Köprüsü

6

İnegöl Belediyesi Mezarlıklarda 9 Bin Adet Çiçek Dağıttı

7

Başkan Alper Taban’dan Kurban Bayramı Mesajı: “Bayramlar, Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştiren Özel Günlerdir”