,
Güncel 17.12.2018 14:33:06 0
İGİAD AİLESİ YEMEKTE BULUŞTU

İGİAD AİLESİ YEMEKTE BULUŞTU

Organize ettiği etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) üyeleri ve aileleri yılın son etkinliğinde bir araya geldi. Büyük ilgi gören yemek sonrası sahne alan Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak, “

Kaymakam Şükrü Görücü, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ile MARSİFED yönetim kurulu üyesi İdris Doğrul´un da aileleri ile birlikte katıldığı Hotel Park İnegöl´deki etkinlik büyük ilgi gördü. Yemeğin ardından gecenin açış konuşmasını yapan İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, “1991 yılında kurulan İGİAD ailesi gün geçtikçe büyüyor. Hemen her gün yeni üyelik talepleri geliyor. Kaliteli birliktelik olması adına değerlendirmelerimizi yapıyoruz, dikkat ediyoruz. İnegöl´ümüz 35 ile 50 yaş arasındaki iş adamı gençlerle fabrikalaşmayı öğrendi. Zamanın ilk örnekleri olduğumuz için tecrübesiz bir şekilde bugüne kadar geldik. STK´lar, dernekler olarak ana temamız; sosyal, ekonomik, kültürel bir okul olarak düşünürsek, seçilmiş insanlar olarak memleketimize, ülkemize faydalı hizmetler üretmektir” dedi.

/resimler/2018-12/17/1436223704930.jpg

Başkan Hakan Özdemir, Polis memuru tarafından makamında şehit edilen Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Trenin yol kontrolü yapan kılavuz banliyö treniyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3´ü makinist 9 kişiye Allah´tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diledi.

/resimler/2018-12/17/1435591829459.jpg

İGİAD AİLESİ BÜYÜYOR

Başkan Hakan Özdemir´in konuşmasının ardından derneğe yeni üye olan Lagoma mobilya yöneticilerinden Onur Acar´a rozeti takılarak, katılım belgesi verildi.

Daha sonra, iletişim kanalları ve etkili iletişim konularında anlatım yapan Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak sahne aldı. Kapışmak, “İlişkiler Komedisi” adlı söyleşi de kadın ve erkeğin doğasındaki farklılıkları mizahi bir dille anlattı. Konuşmanın ardından Kapışmak´aplaket takdim edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

2

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

3

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

4

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı

5

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

6

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

7

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!