,
Güncel 8.10.2019 15:07:00 0
I RUN’DA ENERJİ LİMAK’TAN

I RUN’DA ENERJİ LİMAK’TAN

Ayrıntılar>>>

Limak Enerji, “Sağlıklı Yaşam İçin Koş” mottosuyla bu yıl 6’ncısı düzenlenen Eker I Run koşusunda spor tutkunları ile buluştu. 7’den 70’e birçok yaş kategorisinde yarışan katılımcılardan oluşan etkinliğe enerjik bir imza atan şirket, koşunun pek çok farklı bölümünde yer alan enerji noktalarıyla da sporculara destek verdi.

Bu yıl 6 Ekim’de düzenlenen Eker I Run koşusuna sponsor olan Limak Enerji 42, 15 ve 5 kilometre parkuru, özel sporcular koşusu, minik adımlar koşusu ve paten yarışı gibi farklı kategorilerde yapılan yarışlarda ter döken sporcuların yanında oldu. Limak Enerji çalışanlarından oluşan Motivasyon Orkestrası, maraton boyunca sporculara müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşattı. Eker Meydan’da yer alan standı ile koşu katılımcılarının yanı sıra ziyaretçilere de enerji dolu dakikalar sunmayı amaçlayan şirket, katılımcıların eğlenceli kareler çekebileceği fotoğraf çekim alanları ve Body Marbling etkinliği ile de koşuya renk kattı. Ebru sanatının vücuda uygulanmasıyla ortaya çıkan Body Marbling etkinliğinden 1000’den fazla kişi faydalandı. Koşunun her alanında yer alan stantlarıyla sporcuların ve izleyicilerin kaliteli vakit geçirmesini amaçlayan Limak Enerji, koşucuların enerjisi hiç bitmesin diye meyve standı ile de enerji takviyesi yaptı.

Bu yıl 2500’ü aşan yarışçının katıldığı koşuda yaklaşık 50 kişilik bir takımla yer alan Limak Enerji’nin stantlarına da ilgi büyüktü. Stant önündeki yoğun kalabalığın keyifli vakit geçirmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Paten Yarışında dereceye giren yarışçılara da ödüllerini takdim etti. Sözlerine, “Spor, barışın ve dostluğun simgesi. Biz de bugün sporun birleştirici enerjisinden yararlanmak üzere bu etkinlikte yer aldık. Spora yapılan yatırım ülkemizin geleceğine ve sağlıklı bir nesle yapılan yatırımdır. Bu sebeple, bu tip faaliyetleri önemsiyoruz.” diyerek devam eden Aytac, koşuya katılan tüm sporcuları tebrik etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

2

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

3

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

4

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

5

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

6

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

7

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”