,
Spor 22.12.2020 13:25:00 0
Herkese Güzel Bir Hediye Vermek İstiyoruz

Herkese Güzel Bir Hediye Vermek İstiyoruz

Ayrıntılar>>>

Gençlik Gelişim Programı Sorumlumuz Özgür Şahin, Çarşamba günü saat 13.00’da sahamızda ağırlayacağımız Hekimoğlu Trabzon maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

 

Bordo beyazlı ekibimiz, Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıkları kulüp tesislerimizde, Gençlik Gelişim Programı Sorumlumuz Özgür Şahin ve ekibinin gözetiminde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

 

Antrenman sonrası açıklama yapan Şahin, şunları söyledi:

“Çarşamba gününden beri sporcu grubuyla birlikte antrenman yapmaktayız. Tabi bu tip değişimler futbolun içinde maalesef oluyor. Bunlar çok istediğimiz şeyler değil ama dönem dönem böyle değişimler olabiliyor. Gerek taktiksel gerek motivasyon anlamında çalışmalar ve birebir çalışmaları yapıyoruz. Sporcularımızı en iyi şekilde maça hazırlamaya çalışıyoruz. Çarşamba günü de müsabakada sporcu grubu ve biz elimizden gelenin en iyisini yapıp, İnegöl kamuoyuna, İnegölspor sevenlerine, taraftarlarımıza, yönetim kurulumuza, personelimize, altyapımıza, herkese güzel bir hediye vermek istiyoruz. Amacımız hedefimiz bu. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Takımda eksiklerimiz var. Ahmet Hakan Şahin, Abdulkadir Kuzey ve Fatih Üge’nin sakatlıkları bulunuyor. Abdulkadir Kuzey ve Fatih Üge’nin durumları maç saatinde belli olacak. Bunların yanında Ali Aydemir sezon başında Hekimoğlu Trabzon’dan transfer edildiği için özel bir maddesi bulunuyor ve maçta görev alamayacak.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi