,
Spor 24.10.2018 11:26:01 0
HER MAÇIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ

HER MAÇIMIZI KAZANMAK İSTİYORUZ

İnegöl Kurtuluşspor, Süper Amatör Lig´in ikinci haftasında İnegöl derbisinde Kafkasspor´u ağırladı. Kurtuluş sahasında oynanan maçtan ev sahibi ekibin 3-0´lık üstünlüğü ile sona erdi. Kurtuluşspor Antrenörü Murat Endes maç sonunda, Kafkasspor maçı ile ilg

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Bu hafta oynadığımız ligin ikinci haftasındaki Kafkasspor karşılaşmasında aldığımız netice bizleri dolayısı ile mutlu etti. Fakat maçın içerisinde özellikle ilk devrede kırılma olabilecek rakibe fırsat verdiğimiz bir iki pozisyonumuz var. Rakibimiz bunları değerlendirse maçın hikayesi başka olabilirdi.

TAKIMIM İKİCİ YARI İYİ PERFORMANS SERGİLEDİ

Fakat ekip olarak maçın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ve sistem değişikliği ile çıktık buda bizim işimizi biraz kolaylaştırdığını düşünüyorum. İkinci yarı oynanan oyundan ve futbol kalitesinden memnun oldum. Ekibimizi göstermiş olduğu performans tan dolayı kutlarım.

KAZANDIKÇA DAHA İYİ OYNAYACAĞIZ

Kazandığımız maçlar, bizlere önümüzdeki maçlar için biraz daha motivasyon sağlarken, özünde daha fazla beklenti ve sorumluluk getiriyor. Bu yüzden her maçımıza aynı iş disiplini ve arzu ile hazırlık yapmalıyız. Oynadığımız müsabakada maçı izlemeye gelen taraftar kitlesi olağanüstü güzeldi. İnegöl şehri olarak biz futbolu seviyoruz, takip ediyoruz aynı zamanda çok centilmence müsabaka oldu.

KAFKASSPOR İYİ TAKIM

Ben Kafkasporun iyi takım olduğunu düşünüyorum Kafkaspora, Aydın Ungan ve ekibine bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum. Bizler için bu hafta sonu Büyükmustafa Kemalpaşa deplasmanı var. İyi ve sıkı hazırlanıp 3 haftayı da avantajlı kapatmak istiyoruz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı