,
Spor 9.01.2018 16:36:03 0
HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR

HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR

İlçemiz Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinin Özel Sporcuları ile Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri arasında yapılan dostluk voleybol maçı 2017 yılının unutulmazları arasına girdi.

Dünya Engelliler Haftasında hatırlanan özel çocuklarımız sadece bir gün ya da bir hafta da değil her gün gönlümüzde olduklarını gösterilmiştir. Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi´nin kız voleybol öğrencilerinden oluşan takıma karşı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun faaliyetlerinde farklı branşlarda Türkiye dereceleri elde eden sporcular olarak mücadele verdiler. Kora kor mücadele eden özel sporcular böyle bir organizasyondan çok eğlendikleri gözlerinden okunuyordu.

Bu organizasyon da Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Gülistan Dağdelen ve Beden Eğitimi öğretmeni Neşe Bilen, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Özdemir, Beden Eğitimi öğretmeni Alaatin Türk, Müdür Yardımcısı Rıza Ustabaş yer aldılar.

Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Özdemir bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını öğrencilerinin akademik başarılarının yanında sosyal sorumluluk bilincini de duyarlılıklarını arttırmayı hedeflediklerini söylediler. Daha önce de okullarında Görme Engelli öğrenciler için Kitap okuma projesinde yer aldıklarını bu organizasyonları önemsediklerini belirttiler.

Öğrencilerimiz Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Faaliyetlerine spor kulübüne bağlı olarak farklı branşlarda 2015 tarihinden itibaren katılmakta olup en son katıldıkları TÖSSFED Faaliyet programında yer alan ve Samsunda gerçekleştirilen Voleybol Erkekler Türkiye Şampiyonasında özel sporcularımız Türkiye 2. si olmuşlardı.

Maçta sergiledikleri davranışlarla ve voleybol maçında çok özel olan öğrenciler gösterdikleri takdirlik davranışlarıyla alkış alan sporcular oldular. Bol bol alkış alan bir etkinlik oldu. Farkındalığın arttırılması ve özellikle genel eğitim ortamlarında görev yapan yönetici ve öğretmenlerin özel eğitim ve uygulamaları konusunda bilgilendirmesiyle tam olarak amacına ulaştığı görüldü.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.1 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de Trafik Karmaşasına Çözüm Arayışı Saadet Partisi'nden Teklif Geldi!

2

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

3

Tır sürücü hayatını kaybetti

4

Türkiye Şampiyonu İnegöl Belediyespor

5

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

6

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

7

Bir sigara grubuna daha zam geldi!