,
Güncel 27.11.2018 10:55:28 0
HEDEFİMİZ İNEGÖL´Ü EN GÜZEL YERE GETİRMEK

HEDEFİMİZ İNEGÖL´Ü EN GÜZEL YERE GETİRMEK

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği´nin gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, şehirdeki tüm STK´ların baş tacı olduğunu ifade ederek; “Bu şehri hep birlikte el birliği ile en güzel yere getirmek hedefimizdir” dedi.

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Başkanı Mehmet Sargın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti. Pazartesi günü 15.00´da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AK Partili belediye meclis üyesi Rafet Yavuz´da hazır bulundu.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GELENEKLERİMİZ, GÖRENEKLERİMİZ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Sargın, “İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği yönetim kurulu olarak İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban´ı ziyarete geldik. Bizleri kabul ettikleri için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizin sebebi hem Kütahyalı öğretmenlerimize yönelik düzenleyeceğimiz öğretmenler günü yemeğine Başkanımızı davet etmek hem de nasip olursa önümüzdeki günlerde İnegöl´de yapmak istediğimiz bir etkinlik var ‘Geçmişten günümüze geleneklerimiz, göreneklerimiz´ etkinliği. Bu etkinlik için gerekli çalışmalara başlamak için de Başkanımızla bugün istişareye geldik. Önümüzdeki günlerde de bu programımızı hazırlayıp gerçekleştirmek istiyoruz. Bugüne kadar derneğimizin etkinliklerine sağladıkları destek ve katkılardan dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ İNEGÖL´Ü EN GÜZEL YERE GETİRMEK
Belediye Başkanı Alper Taban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneğimizin kıymetli Başkan ve Yöneticilerine, kıymetli meclis üyemize teşekkür ediyorum. 24 Kasım öğretmenler günü vesilesiyle bir program tertip edilmiş ve bizleri de davet için bugün geldiler. Ayrıca bundan sonra yapılacak organizasyonlarla ilgili de istişarelerde bulunmak için geldiler. Ben bu ziyaretten dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarımız, hemşeri derneklerimiz bizim başımızın tacıdır. Bu şehri hep birlikte el birliği ile en güzel yere getirmek hedefimizdir” açıklamalarında bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı