,
Spor 15.02.2019 16:44:29 0
HAYDİ HEP BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞA

HAYDİ HEP BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞA

Ayrıntılar>>>

Ligin son maçında İnegöl Sanayi Sahasın´da Ağaköyspor´u ağırlayacak olan Akhisardemirspor kazanması halinde grubunun lideri olarak bitirip direk şampiyon olarak süper amatör kümeye yükselecek. Berabere kalması durumunda Fatihgücüspor ile aynı puana sahip olacak ve averajla ligi ikinci bitirip süper amatör kümeye yükselecek. Yenilmesi halinde ilk ikide yer alamayıp süper amatör kümeye yükselme şansını kaybetmiş olacak.

 

Bursa 1.Amatör küme 5. grupta lider çıkıp süper amatör kümeye yükselmeyi hedefleyen Akhisardemir Spor, ligin son maçında kendi seyircisi önünde Ağaköyspor´u konuk edecek. Akhisardemirspor´u, Ağaköyspor ile karşı karşıya getiren maç Pazar günü saat 15.00´te İnegöl Sanayi sahasında oynanacak.

 

“İnegöl´e şampiyonluk hediye etmek istiyoruz”

 

Akhisardemirspor kulüp başkanı Bülent Yağcı Ağaköyspor´u yenecek güce sahip olduklarını ve rakiplerini kendi seyircisi önünde iyi futbol sergileyerek galip gelmek istediklerini belirtti.

Başkan Bülent Yağcı , “Artık yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik. Bu dakikadan sonra gerçekten dönüşü olmayan bir yola girdik. Artık hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bizler bu yola çıkarken her zaman bu takım ve bu taraftar herşeyin en iyisini hak ediyor demiştik. Ve nitekim de sözlerimizin her zaman arkasında durduk ve bu günlere geldik. Bu zamana kadar bizleri içerde ve dışarıda taraftarlarımız her zaman desteklediler. Bizlere inandılar güvendiler. Çok şükür onların inancını ve güvenlerini boşa çıkarmadık. Artık hedefimiz için önümüzde oynanmamış bir karşılaşmamız var. İnşallah bu maç da alnımızın akıyla en iyi şekilde neticelendirir ve hedefimize ulaşırız” açıklamasında bulundu.

 

Akhisardemirspor kulüp başkanı Bülent Yağcı son olarak yaptığı açıklamada “Bütün İnegöllü sporseverleri tribünleri doldurarak, bizleri desteklemelerini, maçın başından sonuna kadar tezahüratlar ile oyuncularımızı en iyi şekilde motive etmelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın bu önemli maçta bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Herkesi maça davet ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

2

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

3

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı

4

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

5

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

6

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

7

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret