,
Güncel 30.07.2020 12:24:00 0
HALAY ÇEKMEK SERBEST HALI SAHA YASAK

HALAY ÇEKMEK SERBEST HALI SAHA YASAK

Ayrıntılar>>>

              

Bursa ve İlçelerinde faaliyeti bulunan Halı Saha İşletmecilerin kısa bir süre önce kurmuş oldukları  Bursa Halı Saha ve Spor Tesisleri İşletmecileri Derneğinin Başkanı sayın Yüksel BULUT ve Yönetim Kurulu üyeleri İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübüne misafir oldu.

               Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gençler Gücü Spor Kulübü Başkanı N.Kamuran  BALKAN;

               Dünya'yı ve Ülkemizi ciddi şekilde etkiyen Pandemi sebebi ile “15 Mart itibarıyla Türkiye genelinde bütün halı sahalar pandemi süresince kapandı.

               Yaklaşık 4 Aydır kapalı olan Halı Sahalar sebebi ile işletmecileri zor günler geçirmekteydiler.

               Pandemi sürecinde Bursa merkezinde Halı Saha İşletmecileri Dernek kurarak faaliyetlerine başladı ve seslerini duyurmaya çalıştılar.

               Bizde bu gün bu çalışmalar kapsamında Dernek Başkanımız sayın Yüksel BULUT ve Yönetim Kurulu üyeleri ni İlçemizde faaliyetlerini sürdüren Halı saha işletmecileri ve Amatör Spor Kulüplerimizin Başkan ve Yöneticileri ile beraber karşılıyoruz.

               Toplantı mızın ana konusu Halı Sahaların açılması ve ticaretlerinin başlaması yönünde yapmış oldukları çalışmalar ve İlçemizde bulunan Spor Kulüplerimizden kendi çalışmalarına destek olmamız yönündeydi.

               İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü olarak böylesine anlam taşıyan bir toplantıya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz,toplantımıza katılan Dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize ve İlçemiz Amatör Spor Kulüp Başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.

               Toplantı süresi içerisinde almış olduğumuz müjdeli haber bizleri son derece mutlu etti.

               Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve Bilim Kurulu üyelerimizin almış olduğu karar gereği ile Spor İşletmeleri 4 Ağustos tarihi itibarı ile faaliyetlerine başlayabileceklerdir.

               Böylesine özel ve anlamlı karar uzun bir zamandır belirsizliğini koruyan Amatör Spor Kulüplerimizin özellikle Yaz Spor Okullarının açılması ve Halı Saha işletmelerinin açılması ile özlenen günlere çok kısa süre sonra kavuşacağımızı bizlere göstermiştir.

               4 Ağustos tarihi itibarı ile Halı Sahalar faaliyetlerine başlayacak ve işletmecileri uzun bir aradan sonra ekmeklerini yeniden kazanmaya başlayacak olması sebebi ile bu kararın altında imzası olan ve bu süreç içinde değerli çalışmaları ile bizlere destek olan başta Cumhurbaşkanımıza,Bilim Kurulu Üyelerine,Millet vekillerimize ve diğer kurum ve kişilere çok teşekkür ediyorum.

               Bursa Halı Saha ve Spor Tesisleri İşletmecileri Derneğinin Başkanı Yüksel BULUT ise yaptığı açıklamasında;

               Öncelikle bizleri bu akşam İnegöl'de ağırlayan İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kuruluna,Bizleri dinleme zahmetinde bulunan Amatör Kulüp Başkan ve yöneticileri ile Halı Saha işletmecilerine şükranlarımızı sunuyorum.

               4 Ayı aşkın bir süredir kapalı olan Halı Sahalarımız bizleri Ekonomik olarak çok zor durumda bırakmıştı.

               Hakkımızı aramak ve birlikteliğimizi sağlayarak sonrasında yapacağımız çalışmalar ile Dernek  üyelerimize faydalı olabilmek için Derneğimizi kurduk.

               Henüz yeni bir dernek olmamıza rağmen iyi çalıştık 4 ay kapalı kalan işletmelerimizde bizler başta olmak üzere personellerimiz de çok mağdur olduk.

               İşletmelerimizin tekrar açılabilmesi için bir çok toplantılar yaptık.

               Bilim Kurulu üyelerimize ulaşmaya çalıştık,Milletvekillerimize derdimizi anlatıp yardım istedik.

               İşletmelerimizin tekrar açılabilmesi adına yapacağımız toplantılardan bir tanesini de İnegöl'de gerçekleştirmeye ve destek istemeye karar vermiştik.

               Bu gün bu amaçla İnegöl'deyiz toplantı esnasında işletmelerimizin 4 Ağustos tarihinde açılabileceği haberini aldık ve çok mutlu olduk.

               4 Ay boyunca zor günler geçirdik gece gündüz ekmeğimizin peşinde koştuk ve çok şükür sonucunu an önce aldık.

               Sesimizi duyan ve bizlere destek olan  sayın Cumhurbaşkanımıza,Bilim Kurulu Üyelerine,Milletvekillerimize,Federasyonlarımıza kısaca desteğini  esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz.

               4 Ağustos itibarı ile yeniden Ticaretimiz başlıyor,bütün işletmecilerimize iş rastlığı temenni ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.

               Bu vesile ile yarın idrak etmeye başlayacağımız Kurban Bayramının İslam Alemine ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

                


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

2

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

3

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

4

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

5

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

6

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

7

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”