,
Spor 4.12.2018 12:29:13 0
HAKEMİ AŞAMADIK

HAKEMİ AŞAMADIK

Kurtuluşspor teknik direktörü Murat Endes, Cumartesi günü Kurtuluş sahasında 3-2 kaybettikleri Burgazspor maçında hakemin bir tek rakip formayı giymediğini söyledi.

Endes her şeye rağmen lig bitene kadar mücadele edeceğiz dedi. Endes maç sonunda yaptığı değerlendirmede:

Bir takımdan müsabakayı alıp, diğer takıma verebilmek gerçekten yetenek işi. Bende bu yeteneğe sahip olan bu hakem kardeşimizi gönülden kutluyorum. İşini saha içinde layıkıyla yaptı. Bir tek üzerindeki Formaya bakıp hangi kurumu temsil ettiğini düşünmemiz Lazım. Hakemlik zor zanaat, duygularla düşüncelerle hakemlik yapılmaz. Gördüğünü çalarsın düşündüğünü değil.

SONUNA KADAR VARIZ

Müsabaka ile ilgili anlatılacak çok fazla bir şey olmadığını düşünüyorum. Mağlup olmayan takım yok. Bu ilk ve son da olmayacak. Ligde alınan bu haftaki sonuçlar neticesinde lig tekrar başladı. Yarışın içerisine iki takım daha girdi ve bu görüntü bu sürecin lig sonuna kadar süreceğini gösteriyor. Kurtuluş spor olarak bizde bu işin içinde olabilmek adına elimizden gelen her şeyi ortaya koyabilecek, bu işin peşini bırakmayacak. Aslan gibi sporculara sahibiz. Ben onların arkasına sonuna kadar varım. Başarırız ya da başaramayız kulüp olarak bildiğimiz yoldan, çalışmaktan, prensiplerimizden asla vazgeçmeyiz. Sadece avantajı kaçırdığımızı düşünüyorum. Bu ligin altından daha çok sular geçer. Çalışmaya devam.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu