,
Güncel 5.10.2018 17:01:05 0
HAİN SALDIRIYA KINAMA

HAİN SALDIRIYA KINAMA

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, Batman´ın Gercüş ilçesinde 7 askerimizin şehit olduğu, 2 askerimizin de yaralandığı hain saldırıyı kınadı.

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtti.  Özdemir, "Terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Bu menfur saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah´tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Başkan Özdemir sözlerine şöyle devam etti: “Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti´nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bölücü terör örgütü bilmelidir ki ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Milletimiz dimdik ayaktadır. Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun, ordusuyla, polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecektir. Askerlerimize, güvenlik görevlilerimize yapılan saldırıları şiddetle lanetliyor, şehitlerimize Cenab-ı Hak´tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve bütün Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Korkmaz ailesinin acı günü

2

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

3

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

4

Yangın Kontrol Altına Alındı

5

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

6

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

7

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı