,
Güncel 30.03.2019 13:29:23 0
GÜZEL BİR SONUÇ BEKLİYORUZ

GÜZEL BİR SONUÇ BEKLİYORUZ

AYRINTILAR>>>

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 28 Mart Perşembe akşamı İnegöl´e geldi. Başkan Uysal İnegöl´de Gazeteci İhsan Balakuş ile Gazeteci Şeref Gürbaş´ın canlı yayın konuğu oldu.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Uysal, Bursa ve İnegöl´ün siyasi durumu hakkında ve yaklaşan Yerel Seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uysal:" Biz geçmişte bugüne çizgisi belli olan bir Partiyiz ve İnegöl´de de diğer illerimizde olduğu gibi milletimizin huzurundayız. Bu seçim sürecinde halktan destek olmayı talep ediyoruz. İnşallah yarınlarımız bugünden daha iyi olacaktır" dedi.

Gazeteci Balakuş´un; Bir önceki Genel Seçimlerde İttifak yapmıştınız, bu Yerel Seçimlerde İttifak yapmadınız? Neden İttifaka katılmadınız? sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

"Bizim temel tercihimiz olarak, 24 Haziran seçimlerde de temel tercihimiz o istikametteydi, Türkiye´de iki kutup oya mahkum ederek ülkenin gerçek gündemini konuşamaz halen getirildiği, bir takım değerler üzerinde Türkiye´de hakim siyaseti,  doğrudan kendisini ifade etmek yerine karşıya referans vererek olumsuz bir siyasetle, karşısında ki bir takım siyaset partileri şeytanlaştırarak, kriminalize ederek Türkiye´de yüksek bir gelirim hattında kavganın devam etmesi çok uzun süredir Türkiye´ye hakim olan, mesafelerin açıldığı, bir takım tarihsel, siyasi önyargıları harekete geçirerek iktidar bir dizilim yarattı" diyerek sözlerine söyle devam etti: "Televizyonu izlediğinizde hukukun en temel değerleri yok sayan bir anlayışla bir takım karalama, dezenformasyon bültenlerine dönüştürülmüş, parti bültenlerine dönüştürülmüş yayınlar izliyoruz. Bu açıdan bakınca biz ülkenin ifade ettiğim çerçevede demokrasiyiz. Ne Cumhuriyetin değerlerinin ne Milli değerlerimizin, ne Manevi ne de Dini değerlerimizin siyasi alanda bir rekabet bir kavga usulü olarak yer almasını istemiyoruz."dedi.

Başkan Uysal, seçimlerden güzel bir sonuç beklediklerini ve halkın da yanlarında olacağını umduklarını diler getirerek konuşmasını sona erdirdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.1 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
1

Osmaniyespor'dan voleybol atağı

2

Ortakçı Orhaniyespor Voleybol’da Şükrü Gümüş dönemi

3

İnegöl'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı 1 yaralı

4

İnegöl Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

5

İnegöl'de Trafik Karmaşasına Çözüm Arayışı Saadet Partisi'nden Teklif Geldi!

6

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

7

Tır sürücü hayatını kaybetti