,
Spor 26.12.2018 12:38:41 0
GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMELİYİZ

GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMELİYİZ

AYRINTILAR>>>

Karadeniz Güvenspor hafta sonu altyapı maçlarında bir galibiyet bir mağlubiyetle sahadan ayrıldı. U-14 Klasman Ligi 3. Grupta Cumartesi günü Kurtuluş sahasında karşılaştığı Beyazıstpor´u 8-0 yenerken, U-17 Klasman ligi 4.Grupta yine Kurtuluş sahasında Ahmet Paşa Spor´a 2-1 yenildi. Maç sonunda Altyapı sporcularına ve teknik heyete Karadeniz Güvenspor yönetimi tarafından Köfteci Selimde yemek ikramında bulundu.

Maç sonunda Karadeniz Güvenspor altyapı antrenörü Murat Ulu açıklamalarda bulundu:

U14 liginde, İlk yarının son maçını Beyazıt sporu 8-0 yenerek 1.ve 2.nin 3puan gerisinde 20 puan toplayarak 3.sırada tamamladık. Ligin 2.yarısına Grup lideri 19 Mayıs sporu yenip. İyi bir başlangıç Yapmak istiyoruz. Sporcularım, Yeni Yapılanma ve Oluşum İçerisinde Olmalarına Rağmen Oynadıkları Maçlarda fair-play çerçevesinde güzel futbol oynayarak gelecek için bizlere umut verdiler. Karadeniz Güven Spor olarak Hedefimiz Sezon Sonu İlk İkiye girip bir üst lige çıkmak.

U17 Takımımız 2.Yarıya Kendi sahamızda Ahmetpaşa sporla başladı. Maçın ilk yarısında rakibe oranla daha üstün futbol ve pozisyon zenginliğimiz olmasına rağmen ilk yarı 1-1 sona erdi. Maçın 2.yarısına ilk yarıya oranla kötü başladık. İlerleyen bölümlerde toparlanıp maça tekrar ortak olduk. Oyun üstünlüğünü ele geçirdiğimiz dakikalarda rakip kalede golü ararken çok kötü kullandığımız duran top sonucu kontradan şansız bir gol yedik. Sporcularım mağlup duruma düşmelerine rağmen oyun disiplinini koruyarak maçı bırakmadılar. Son dakikalarda çok net 2 pozisyondan yararlanamadık ve ligin 2. yarısına hak etmediğimiz 2-1 mağlubiyetle başladık. Seyir zevki ve gol pozisyonu zengin keyifli maç oynadıkları için her iki takımın futbolcularını da kutluyorum. U17 grubumuz yaşları küçük yeni sporculardan kurulu. Biraz zamana İhtiyacımız var. Her geçen hafta çok çalışıp üstüne koyarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.

Karadeniz Güvenspor Alt yapı sorumlusu Ömer Güneş yaptığı açıklamada “Öncelikli hedefimiz Karadeniz Güvenspor´u bir üst lige taşımak ve şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıp, İnegöl´ün güzide kulübü olan Karadeniz Güvenspor´u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” Dedi.

Gençleri spora yönetmek ve onları kötü alışkanlardan koruma adına çalışmalarına hız vereceklerini dile getiren Güneş, “Altyapıda yeni bir yapılanmaya girdik. Kulüp olarak her görev alan gerek yönetici, gerek antrenörlere bu anlamda altyapıya oyuncuları kazandırmayı ve Ahlaklı birer sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Topluma, Ailesine, Semtine, Şehrine ve Memleketine güzel insanlar kazandırmak en önemli misyonlarımızdan biri olacaktır. Sosyal Sorumluluk projesini en iyi şekilde uygulamak bizim için önemli. Spor kulüpleri geleceğimiz gençlerimizin için önemli bir kapı olduğunu düşünüyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 29.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 27 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bursaspor taraftarından Başkan Bozbey'e sevgi seli

2

Bursa İnegöl Belediyesi'nde yardımcıların görevi belli oldu

3

İnegöl Belediye Meclisi Yeni Üyelerle İlk Toplantısını Yaptı

4

Bayram dönüşleri başladı trafikte yoğunluk arttı

5

İnegöl Belediye Meclisi Yeni Üyelerle İlk Toplantısını Yaptı

6

Bursa Ankaryolu hikmet şahin köprükü kavşakta zincirleme kaza

7

İnegöl belediyesi başkan yardımcıları belli oldu