,
Spor 31.08.2019 13:02:00 0
GENÇLERGÜCÜSPOR U-19 TAM YOL İLERİ

GENÇLERGÜCÜSPOR U-19 TAM YOL İLERİ

Ayrıntılar>>>

 

Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Gençlergücüspor kayıpsız devam ediyor. Bursa U-19 1.Küme 5.Grupta 3.maçında Vatanspor’u 4-1 mağlup eden Gençlergücüspor U-19 futbol takımı 3'te 3 yaparak liderliğini sürdürdü.

İnegöl sanayi sahasında oynanan 4.hafta maçında Gençlergücüspor U-19 ilk yarıyı Uğur (2) ve Enes’in Golü ile ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.

 

İkinci yarıda da baskılı futbolunu sürdürün ev sahibi ekip uzatma dakikakalrında Bilal ile 1 gol daha bularak maçı 4-1 kazandı.

 

Bu sonuçla Gençlergücüspor 3 maçta 3 galibiyet ile puanını 9 yaparak liderliğe yükselirken, 3 maçta 3 galibiyet alan Vatanspor, 4.maçta aldığı mağlubiyetle 9 puanla 3.sıraya geriledi.

 

Gençlergücüspor Pazar günü deplasmanda Gemlik Belediyespor ile karşılaşacak

Gençlergücüspor alt yapı sorumlusu Nizam Yoğurtçu maç sonunda yaptığı açıklamada “Maçı haklı olarak 4-1 kazandık. Maç boyunca defansta kontrollüydük. Yakaladığımız pozisyonları çok iyi değerlendirdik ve ilk yarıda rakip kalede 3 gol bulduk. 2.yarıda da baskılı oyunumuzu sürdürerek 1 gol daha bulduk. Bugün kazanmak istediğimiz bir maçtı. İyi bir takımla oynadık. Rakip bizim maça kadar oynadığı 3 müsabakayı da kazandı. Haftayı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz. Gençlerimizi galibiyetten dolayı kutuluyorum. Pazar günü Gemlik deplasmanın da önemli bir maça çıkacağız. Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda kayıpsız devam etmek istiyoruz. Gemlik maçından da 3 puanla dönmek istiyoruz. Yönetim olarak altyapıya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

2

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

3

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

4

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

5

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

6

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

7

Hayatımın renkleri resim sergisi