,
Spor 10.12.2018 11:51:19 0
GENÇLERGÜCÜSPOR U-17 LİGİNDE LİDERİ DEVİRDİ

GENÇLERGÜCÜSPOR U-17 LİGİNDE LİDERİ DEVİRDİ

U-17 1.Küme 1. Grup Müsabakasında Gençlergücüspor lig lideri Altınok Sporu baştan sona üstün oynadığı müsabaka da 15.dakikada Berat Zerman´ın attığı golle 1-0 Mağlup etmeyi başardı.

 Ender gelişen Altınok ataklarından birinde hakem penaltıya hükmetti. Atışı kurtaran Emir İhsan Gençlergücü ´ne 3 puanı getiren isim oldu.

GençlergücüsporMaça hızlı ve arzulu başladı. Ekibimiz ilk on dakika da üç net pozisyondan yararlanamadı. Gençlergücüspor´un orta sahadan organize geliştirdiği atakta topla buluşan Alican, BeratZerman´ı savunma arkasına kaçırdı. Savunma arkasında topla buluşan Berat kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, kalecinin solundan topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra baskılı futbolunu devam ettirip farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip, rakip kontra atağında top Vahdet´in eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan rakip oyuncunun köşeye giden şutunu kaleci Emir İhsan mükemmel bir reflekse çelmeyi başardı.Dönen topa bir kere daha vuran oyuncunun plasesiniEmir İhsan yine aynı güzellikle kornere çeldi.

İlk yarı oyun kontrolünü elinde bulunduran Gençlergücüspor, ilk yarıda oyunu istediği tempoda oynayarak 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya aynı oyun anlayışı ile kısa, hızlı ve ters toplarla kaleyi ablukaya aldı. Girdiği net gol pozsiyonlarını cömertçe harcadı. Maçın son dakikalarında da Mert Hasan´ların ara pasında ceza alanı dışında kaleciyle karşı karşıya kalan Berat  Zerman´ıAltınoluksporkaleci Sebahattin Ek düşürünce hakem kırımızı kart gösterdi. Konuk ekip son beş dakika da 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Frikik atışında topun başına geçen Vahdet Yılmaz kesme bir vuruş denedi ve kaleci topu bloke etmeyi başardı.

Maç sonunda Gençlergücüsporantrenörü Ferhat Harman kısa bir açıklamada bulundu. Harman “Şampiyonluk hedefiyle çıktığımız U-17 yaş Liginde çok şanssız puanlar kaybettik, ama bu gün kazanarak tekrar bu iddiamızı sürdürmeyi başardık” dedi.

 /resimler/2018-12/10/1157167900685.jpg

GENÇLERGÜCÜSPOR 1 – 0 ALTINOKSPOR

Yer: İnegöl Sanayi Sahası

Tarih: 08.12.2018 – Cumartesi Saat:13:00

Hakemler:Mustafa Bahçeci, Sabahattin Çifçi, Mustafa uğur Erkan

Gençlergücüspor: Emir, Özgür, Emre, Vahdet, İlker, Halil, Berat, Mert, Murat, Alican, Hüseyin

Antrenör: Ferhat Harman

Altınokspor: Sebahattin, Esabil, Berke, Samet, Hüseyin, Mert, Yusufcan, Ömer, Şükrü, ali, Toyanç

Antrenör: Ayhan Tahtacı

Gol: 15. Dakika da Berat Zerman (Gençlergücüspor)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

2

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

3

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

4

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı

5

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

6

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

7

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!