,
Spor 13.03.2018 13:49:22 0
GENÇLERGÜCÜSPOR

GENÇLERGÜCÜSPOR

Süper amatör küme B Grubunda son 1 haftaya girilirken 4 takımdan 2 si bu hafta sonunda play off´a kalacak.

Lider Demirtaş play off grubuna kalmayı başarırken Kelesspor-Emekspor ve Kafkasspor-Gülbahçe maclarının ardından 2 takım daha belli olacak. Temsilcilerimizden Kafkasspor Orhanelisporu deplasmanda 2-0 yenerek çok önemli 3 puan aldı ve son hafta play off için Gülbahçe ile kritik bir 90 dakika oynayacak. Yenicespor Mudanyasporu yenerek kümede kalmak için büyük avantaj yakalarken son hafta Burgaz deplasmanından 1 puan almak zorunda.Gençlergücü ise kendi sahasında Gülbahçeye 2-0 maglup olarak play off şansını kaybetti.

GÜCÜMÜZ YETMEDİ

Maçı değerlendiren GENÇLERGÜCÜSPOR Teknik sorumlusu Yunus MEMİŞ şunları söyledi: Büyük bir umutla kendi evimizde ağırladığımız aynı puana sahip Gülbahçeye 2-0 yenilerek play off şansını kaybettik. Oyuna dengeli ve istekli başladık. İlk yarının sonlarına kadar oyun genelde bizim istediğimiz gibi geçti. Yakaladığımız 2 pozisyonu değerlendiremedik. İlk yarının son 5 dakikası rakip üzerimizde baskı kurdu. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakibimiz isteğini, kalitesini ve tecrübesini sahaya yansıtmayı başardı. 65.dakikadan penaltı golü ile 1-0 geriye düştük ve toparlanamadık. Yaptığımız hamleler sonuç vermedi. Kazanmak ve iddiamızı sürdürmek için gol atmalıydık ancak gücümüz yetmedi. 82.dakikada 2.golü kalemizde görünce umutlarımız bitti. Herhangi bir bahanemiz yok. Lig boyunca sakat ve cezalılara rağmen dar kadromuzla son haftalara kadar iddiamızı sürdürdük. Bizleri manevi olarak desteklemeye gelen futbolseverlere teşekkür ediyorum. Güzel bi galibiyet alarak play off grubuna kalmayı isterdik.

/resimler/2018-3/13/1406268326050.jpg

FORMALİTE MAÇI OYNAYACAĞIZ

Bu hafta Pazar günü ligde kalmayı garantileyen genç bir takım olan Hürriyetspor ile formalite maçı oynayacağız. Amacımız sezon içersinde şans bulamayan oyuncularımızı değerlendirerek sezonu 3 puanla kapatmak


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

İnegöl’de 23 Nisan Dolu Dolu Geçecek

2

Yaşar Korkmaz gözyaşları arasında toprağa verildi

3

İnegöl’de yol ikiye bölündü! Yol Trafiğe kapatıldı

4

Bozbey İnegöl'de o mahallelerden başlayacak

5

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

6

Korkmaz ailesinin acı günü

7

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi