,
Spor 18.02.2019 10:40:40 0
GENÇLERGÜCÜ 1-0 YENDİ

GENÇLERGÜCÜ 1-0 YENDİ

AYRINTILAR>>>

Gençlergücü ,Gürsu´da 90+2 de Özgür kaldı: 1-0

Süper amatör küme B. Grubunda mücadele veren Gençlergücüspor konuk olduğu Gürsu Belediyespor´u uzatma dakikalarında attığı golle yendi.

Gürsu İlçe Sahasında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde oyunun ilk bölümleri orta saha mücadelesi içinde geçti. Dakikalar ilerledikçe iki takımın gol girişimleri bir türlü sonuç vermeyince ilk 45 dakikalık ilk bölüm golsüz sona erdi.

İkinci yarıda iki takımda orta sahada büyük mücadele verirken gol yollarında iki takımda başarılı olamadı. Karşılaşmanın son dakikalarına girilirken rakibinin üzerine gol için yüklenen ev sahibi Gürsu Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamadı. Hakemlerin çok kötü bir yönetim gösterdiği karşılaşmada iki takımın oyuncuları mutsuz olurken gösterilen 5 uzatma dakikalarında hem gol geldi, Hem de iki kırmızı kartlar geldi.

90+1.Dakikada Gençlergücü´nden Rıza ikinci sarı karttan Kırmızı-kart ile oyun dışında kaldı. Gençlergücü´nün geliştirdiği ve Gürsu Belediyespor defansını zor durumda yakalayan İnegöl Gençlergücü´nden oyuna sonradan giren Özgür 90+2 de attığı nefis gol ile adeta takımına altın değerinde 3 puanı getiren golü attı.

Gençlergücü ceza sahası içindeki itişme de yan hakemin orta hakemi yanına çağırması ile 90+4.Dakikada Gürsu Belediyespor´dan oyuna sonradan giren Sörgün Kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Karşılaşmada 1-0 Deplasman takımı Gençlergücü´nün üstünlüğü ile sona erdi.

Gürsu Belediyespor 0 – 1 İnegöl Gençlergücü

SAHA: Gürsu

HAKEMLER: Mert Çetinkaya, Zeki Köksaldı, Muhammed Yasır Yağcı

GÜRSU BELEDİYESPOR: Sefer, Semih, Aplaslan, Mustafa Şimşek, Murat, Rıza, Mustafa Demirci, Furkan (Dk.67 Sörgün), Ahmet Can (Dk.80 Cihan), Serdar (Dk.86 Muhammed ), Seyyit

GENÇLERGÜCÜ: Musa, Aykut, Veli, Serdar, Burak, Erkan, Umut Can (Dk.56 Ferdi ), Rıza, Enes (Dk.67 Faruk), Özkan, Furkan (Dk.80 Özgür)

GOL: Dk. 90+2 Özgür (İnegöl Gençlergücü)

KIRMIZIKARTLAR: Dk.90+4 Sörgün (Gürsu Belediyespor),Dk.90+1 Rıza (İnegöl Gençlergücü)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den