,
Spor 5.03.2019 10:14:39 0
GENÇELRGÜCÜSPOR U-16 TAKIMI GOL OLDU YAĞDI

GENÇELRGÜCÜSPOR U-16 TAKIMI GOL OLDU YAĞDI

AYRINTILAR>>>

Bursa U-16 Klasman 1.grupta mücadelen Gençlergücüspor, deplasman da karşılaştığı Bursa İpekspor´u 8-0 farklı skorla yenerek haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu. Gençlergücüspor hafta sonu grubun namağlup lideri Gemlik Gençlerbirliğispor´u konuk edecek.

Maç sonunda Gençlergücüspor altyapı antrenörü Ferhat Harman açıklamalarda bulundu:

Kestel suni çimde gurubumuzda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İpekyolusporla karşılaştık. Geçen hafta oynadığımız kadromuzdan dört farklı sporcumuzla başladık maça. Savunma kurgumuzu önde kurup ikinci bölge de ayağa kısa ve çabuk paslarla oyun kontrolünü elimize aldık. Maçın ilk 15-20 dakikalık bölümün de her ne kadar oyun kontrolü biz de olsa da girdiğimiz çok sayıda gol pozisyonlarını sonuçlandıramadık. İlk yarının son bölümün de orta saha da organize olduğumuz bir pozisyonda Caner ceza sahası için de önüne düşen topa bekletmeden vurup bizi öne geçirdi. Akabinde rakip oyuncunun topa elle dokunması sonucun çıkan penaltı kararını Baran gole çevirdi ve iki farklı skoru yakaladık. İlk yarı bitti derken Beratcan farkı üçe çıkarıp soyunma odasına üç sıfır önde girdik.

İkinci yarı daha tempolu ve daha istekli başladık. Bloklar arasında ki mesafeler iyice kısaltıp pas trafiğini hızlandırdık. Mert´in uzaktan attığı jenerik gol farkı iyice arttırdı. Maçın son bölümün de Kerem, Alper, İdil ve Hamdullah´la atığımız goller farkı sekize çıkardı. Maçı 8-0´lık farklı sonuçla kazandık.

Skordan çok oyuncu gurubumuzun istekli ve tempolu oyunundan memnunuz. Hafta içi yapacağımız çalışmalarla önümüzde ki hafta gurubumuzun iddialı ve lider takımı Gemlik Gençlerbirliği´ni konuk edeceğiz. İnşallah iyi bir futbol sonucun da üç puanla ayrılan taraf oluruz. Bu günkü galibiyetten dolayı oyuncu gurubumuzu tebrik ediyorum.

BURSA İPEKYOLUSPOR 0 – 2 GENÇLERGÜCÜSPOR

Yer: Kestel Toki Sahası

Bursa İpekyoluspor: Furkan, Nazım, Onur, İsraf, Hamza, Yunus, Yasin, Osman, Selçuk, Niyaz, Samir

Antrenör: Eyyüp Çelebi

Gençlergücüspor: Alperen, Berat, Batuhan, Efe, Halil, Mustafa, Levent, Mehmet, Caner, Baran, enes

Antrenör: Ferhat Harman


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı