,
Spor 21.11.2018 12:56:37 0
GALİBİYET İÇİN GİDİYORLAR

GALİBİYET İÇİN GİDİYORLAR

Bursa Süper Amatör Kümede Mücadele eden İnegöl Kafkasspor Pazar günü deplasman da Yenişehir sahasında Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Lige ilk üç parolasıyla çıkıp istediği sonuçları alamayan iki ekipte 3 puan için sahaya çıkacak. Kafkasspor teknik direktörü Hüseyin Yoğurtçu, 4.hafta görev aldıktan sonra Yenişehir Belediyesindeki görevinden istifa ederek, Kafkasspor ile anlaştı.

Kafkasspor teknik direktörü Hüseyin Yoğurtçu yeni takımı Kafkasspor ile ilk maçında, Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yoğurtçu bu önemli maçla alakalı yaptığı değerlendirmede”

Haftalardır galip gelemememiz takım üzerinde bir baskı oluşturdu. Bu özlemimizi Yenişehir Belediyespor deplasmanında sonlandırmak istiyoruz. Haftayı maç yapmadan geçirmemiz yoğun bir antrenman programı ile olumlu bir şekilde geçirdik. Puan ya da puanlarla dönmek zorundayız, Rakibimizin zaafları üzerinde yoğun bir çalışma yaptık. Eğer bu zaafları lehimize çevirebilirsek maçtan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz. Yenilmeyecek takım olmadığının, geçtiğimiz haftalarda bunu gördük. Rakip tecrübeli oyunculardan kurulu kaliteli bir ekip, onlar içinde çıkış maçı. Umarım galibiyetle dönen taraf biz oluruz. Bu önemli maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

İnegöl’de yol ikiye bölündü! Yol Trafiğe kapatıldı

2

Bozbey İnegöl'de o mahallelerden başlayacak

3

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

4

Korkmaz ailesinin acı günü

5

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

6

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

7

Yangın Kontrol Altına Alındı