,
Spor 15.02.2018 15:13:32 0

FUTSAL´DA KOSOVA RÜZGARI

Kosova Eğitim Kurumları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Futsal Turnuvası 1. Küme müsabakalarında fırtına gibi esiyor. İlk maçından galibiyetle ayrılan kurum bugün Ertuğrul Gazi Ortaokulu ile ikinci maçını oynadı.

/resimler/2018-2/15/1515417296438.jpg

6-0 gibi net bir skorla bu maçını da kazanan Kosova Eğitim Kurumları son maçlar öncesi Bursa´daki İl Şampiyonasına katılmayı garantiledi. Gruptaki son maçını Sezai Karakoç Ortaokulu ile oynayacak olan Kosova Eğitim Kurumları bu maça da mutlak 3 puan hedefiyle hazırlanıyor.

Maça Kerem, Eymen, Oğuz, Ahmet Hami, Yiğit ilk beşi ile çıkan takımın golleri ise Eymen(2), Oğuz(2) ve Sefa(2)´dan geldi.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Kosova Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Refik ŞAFFAK; “Turnuvaya oldukça konsantre ve iddialı başladık. İlk iki maçımız sonrasında ise bunu kanıtladığımızı düşünüyorum. Futbol bir konsantrasyon ve yetenek oyunudur, oyuncularımda bu iki meziyete sahip karakterler. Pazartesi günü grup birinciliği için maça çıkacağız, o maçı da kazanıp Bursa´daki turnuvaya moralli gitmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk, maç maç ilerleyip hedefimize ulaşacağız” dedi.

Özel Devrim KOSOVA Ortaokul Müdürü Erol BAŞTÜRK ise; “Kurum olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destek kamuoyunun malumu. Geçtiğimiz yıllarda takım sporu olarak voleybol ve basketbol branşlarında kupalar ve madalyalar kazanmıştık. Tek eksiğimiz olan Futsal branşında da bu yıl amacımız şampiyonluk. Öğrencilerimiz için kurumuzda bir spor kültürü eşliğinde diledikleri sporu özgürce yapabilecekleri bir ortam oluşturuyoruz. Bunun sonucunda da bahsi geçen başarılar geliyor. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin de bizlere oldukça destek olduğunu da belirtmem gerekir.

Futsal takımımızın son maçını da alarak grubu lider tamamlayacağına olan inancım tam. Kendilerine Bursa´daki İl Şampiyonasında başarılar diliyorum. Okulumuzu ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu