,
Spor 15.07.2021 10:45:00 0
FREŞA’DAN KULÜBÜMÜZE DEV DESTEK

FREŞA’DAN KULÜBÜMÜZE DEV DESTEK

.

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit, kulübümüze reklam desteği veren Freşa Fabrika Müdürü Yasin Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, Freşa ailesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Öncelikle bizleri ağırlayan Freşa Fabrika Müdürü Sayın Yasin Günaydın’a teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Freşa her sene kulübümüze destek veriyor. Bu senede oldukça ciddi destek verdiler. Ben İnegölspor camiası adına Freşa ailesine teşekkür ediyorum. Ülkemize mal olmuş böylesine önemli markaların desteği gücümüze güç katıyor. İnşallah verilen bu desteklerin karşılığını sezon sonu şampiyonluk ile taçlandırarak vereceğiz.”dedi.

Freşa Fabrika Müdürü Yasin Günaydın ise “ Firma olarak her sene İnegölspor’un yanındayız. Her sene olduğu gibi bu senede İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisiyiz. Bizler faaliyetimizin bir bölümünü İnegöl’de sürdürüyoruz. Bu manada İnegöl’ün değeri olan İnegölspor’un her zaman yanındayız. İnşallah İnegölspor bu sene şampiyon olur ve adını 1.Lige yazdırır. Bizde bundan gurur duyarız.”ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

İnegöl’de 23 Nisan Dolu Dolu Geçecek

2

Yaşar Korkmaz gözyaşları arasında toprağa verildi

3

İnegöl’de yol ikiye bölündü! Yol Trafiğe kapatıldı

4

Bozbey İnegöl'de o mahallelerden başlayacak

5

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

6

Korkmaz ailesinin acı günü

7

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi