,
Güncel 4.01.2018 17:45:49 0
FEDAKÂRCA ÇALIŞIYORLAR

FEDAKÂRCA ÇALIŞIYORLAR

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, yılbaşında görev yapan Emniyet, İtfaiye ve Sağlık çalışanlarını ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

 

 

 

 

İlk ziyaret Emniyet Müdürlüğü Alanyurt Polis Karakolunda görev yapan emniyet mensuplarına oldu. Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyeti, Emniyet Müdürü İlhami Araali ile emniyet mensupları karşıladı.

 

Emniyet mensuplarına baklava ikram ettikten sonra konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu akşam yılın son saatlerini yaşıyoruz. Bizlerde 365 gün durmaksızın çalışan bu değerli teşkilatı ziyaret etmek istedik. İlçe Başkanımızla beraber bir dizi ziyaretler yapacağız. İlkini emniyet teşkilatımıza yönelik gerçekleştirmiş olduk. Çok şükür fedakârca çalışan Emniyet teşkilatımız var. Acısıyla tatlısıyla bir yıl geçirdik. Tabiki açılar keşke hiç yaşanmasa. Bazen sizin elinizde olmayarak yaşanan ve ortaya çıkan olumsuzluklarda tabiki yaşanabiliyor. Allah´a çok şükür çok güçlü emniyet teşkilatımız var. Vatandaşımızın her ne zaman zora düşse Emniyet teşkilatımız sağ olsunlar devreye giriyorlar. Toplumumuzun huzuru için canla başla görev yapıyorsunuz. Bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar bu uğurda canını feda etmiş olan tüm emniyet mensuplarımızı rahmetle anıyoruz. 2018 yılı içerisinde inşallah 2017´de yaşadığımız acıların bir daha yaşanmamasını, beraberinde güzel, bereketli, huzurlu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

 

SORUNSUZ GEÇTİ

Emniyet Müdürü İlhami Araali de, “Yeni yıla girmeye saatler kala bizleri ziyaret eden başkanımız ve AK Parti İlçe Başkanımız bizlere moral verdiler. Yaklaşık 3 günden beri yılbaşı ile alakalı güvenlik önlemlerimizi alıp, çalışmalarımızı yaptık. Bu gecenin huzur içerisinde tamamlanması için büyük gayret sarfediyoruz. Çok şükür ki şu ana kadar önemli bir olay yaşanmadı. Vatandaşlarımız huzur içerisinde yeni yıla girecekler” şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyeti daha sonra vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışan İnegöl İtfaiye Teşkilatını ziyaret ettiler. Heyeti, İnegöl İtfaiye Müdürü Adnan Aydın ve İtfaiye teşkilatı karşıladı.

 

HER AN TETİKTELER

İtfaiye teşkilatına tatlı ikramının ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Yılın son saatlerinde gece gündüz çalışan İtfaiye teşkilatımızı ziyaret edelim istedik. Bu vazifeler zor görevler. Her an tetikte olunması gereken toplumumuzun ihtiyacı olması durumunda yardıma koşuyorsunuz. Allah kolaylık versin. Bayram, tatil de olsa sizlerin görevlerinizi özveri ile yaptığınızı biliyoruz. 2018 yılında, 2017 yılında yaşanan acıların yaşanmadığı bir yıl geçirmeyi cenabı Allah´tan niyaz ediyoruz. Hep birlikte hoş görü içerisinde bir ve beraber olmayı rabbimden niyaz ediyorum. Bu görevleri yaparken muhakkak surette yaşamı son bulan İtfaiyecilerimizi de rahmetle anıyorum. İnegöl Belediyemizin ekipleri de görevleri sürdürüyorlar. Sizlere kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 

İnegöl İtfaiye Müdürü Adnan Aydın´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyet daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık personeline kolaylıklar dileyip, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı