,
Spor 23.01.2018 15:16:19 0
ESEN “SAKİN OLSAYDIK MAÇI ALIRDIK”

ESEN “SAKİN OLSAYDIK MAÇI ALIRDIK”

Süper Amatör Lig A Grubunda yenilgisiz liderliğini sürdüren Yenişehir Belediyespor´a konuk olan İnegöl Doğugücüspor, 13 galibiyeti bulunan rakibine ilk puan kaybını verdirdi.

Her iki ekip girdiği gol pozisyonları değerlendiremeyince puanları paylaştılar. 1-1 biten maçın sonunda Doğugücüspor antrenörü Selahattin Esen maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu:

/resimler/2018-1/23/1519465368987.jpg

Zorlu bir deplasman dan 1 puan alarak döndük. Amacımız isteğimiz 3 puanla dönmekti fakat olmadı. Ben öncelikle mücadelelerinden istek ve arzularından, takım ruhunu oluşturan futbolcu arkadaşlarımı kutlarım. Maçı değerlendirmek gerekirse biz oyunu 2.bölgede baskı kurarak rakibin oyununu kırmaya ve kazanılan toplarla da ağır olan merkez defans oyuncularının arkasından pozisyonlar üretme düşüncemiz vardı. Bunu da uyguladık ama finallerimiz etkisiz oldu rakibimize duran toplar dışında pozisyon vermedik. Kazandığımız penaltı ile 1-0 öne geçtik. Devreyi bu şekilde kapatabilseydik 2.devre çok farklı bir oyun olabilirdi. Devrenin sonunda yediğimiz golle devre 1-1 bitti. İkinci yarıda aynı oyun anlayışı vardı. Bazı bölümlerde Yenişehir bazı bölümlerde biz üstün gözüktük. Eğer biz 2.bölgede biraz daha sakin kalıp pas oyununu iyi yapabilseydik, maç belki de çok farklı bir hal alabilirdi. Sonuç olarak lig devam ediyor, bizde en başından itibaren söylediğimiz playy off vizesi almak için mücadelemizi göstereceğiz ve playy off grubunda olacağız. Bunu başaracak gücümüz fazlasıyla var. Bu maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Hafta sonu İnegölde karşılaşacağımız Millet Mahallesi maçına bütün taraftarlarımızı bekliyırum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı