,
Spor 31.01.2018 10:44:56 0
ESEN “İYİ FUTBOL OYNUYORUZ”

ESEN “İYİ FUTBOL OYNUYORUZ”

Bursa süper amatör Küme A Grubunda Play-off mücadelesi veren İnegöl Doğugücüspor sanayi sahasında, son sıralarda yer alan Millet Mahallesi ile karşılaştı. Doğugücüspor 55.dakikada Tolga ve 72. Dakikada Muhammed Mevdudi´nin attığı gollerle maçı 2-0 kazanar

Doğugücüspor antrenörü Selahattin Esen maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu:

/resimler/2018-1/31/1050154859333.jpg

Amaçlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Bu hafta ki Millet Spor maçında aynı bilinçle sahaya çıktık ve müsabakayı sonucunda 2-0 kazandık. Maça hızlı tempolu ve baskılı başlama düşüncemiz vardı. Ancak bunu tam olarak uygulayamadık. Rakibimizin de konumu itibariyle puanları ihtiyacı olması oyunu geride kabul etmesi durumuyla topun bizde daha fazla kalmasını sağlasa da topu hızlı bir şekilde çevirememiz nedeniyle rakibin dengesini ve ritmini bozamadık. İlk yarı golsüz sonuçlandı. 2. Devre itibariyle ikili forvete dönüp topu kenarlara daha hızlı taşıyınca oyunumuzu ve tempomuzu artırınca pozisyonlar gelmeye başladı. Bunun sonucunda 2 gol bularak rahatladık. Rakibimizin oyun direncini de kırdık ve maçı kazandık.

Bu haftaki Yıldırım Belediyespor maçı tam bir final maçı olacak, hedefler doğrultusunda bu maçı kazanmak için bütün mücadelemizi göstereceğiz. Futbolcu arkadaşlarımda bu maça hafta başından itibaren fiziksel ve Mental açıdan hazırlanmaya başladılar. Bu maçın bilincindeyiz, kazandığımız takdirde birçok şeyi başaracağız, kazanacak gücümüz de var.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den