,
Güncel 22.03.2018 14:06:09 0
ENERJİMİZİ ÜYELERE HİZMETE HARCADIK

ENERJİMİZİ ÜYELERE HİZMETE HARCADIK

Son meclis toplantısında duygusal bir konuşma yapan Anıl, uyumlu bir 5 yıllık dönemi geride bıraktıklarını ve güzel hizmetlere imza attıklarını dile getirdi.

 

1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak yeni dönem seçimlerine hazırlanan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´nın (İTSO) 2013-2018 dönemindeki 60. ve son meclis toplantısı duygusal anlara sahne oldu. Toplantıda kısa bir değerlendirme konuşması gerçekleştiren İTSO Başkanı Metin Anıl, meclis üyelerine özverili çalışmaları ve yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, helallik istedi.

VERGİ REKOTRMENLERİ PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

2013-2018 döneminde görev yapan İTSO´nun son meclis toplantısı, Sadık Gülerer başkanlığında önceki gün gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde, Bursa Gelir İdaresi Başkanı Nuri Karataş, İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş ve grup müdürlerinin katıldığı toplantıda, İnegöl´de 2016 yılı gelirleri üzerinden geçekleştirilen vergi beyannamelerine göre kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmeni olan mükellefler ile gönüllü uyumlu mükelleflere (vergi yükümlülüklerini düzenli olarak yerine getiren) teşekkür plaketi verildi.

BAŞARININ SIRRI UYUMLU VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Vergi rekortmenleri ödül törenin ardından Sadık Gülerer Başkanlığında gerçekleştirilen son meclis toplantısında kürsüye çıkan İTSO Başkanı Metin Anıl, 5 yıllık çalışma döneminin kısa bir değerlendirmesini yaptı. İTSO´nun, tüm organları ile uyumlu bir 5 yıllık dönemi geride bıraktığını ifade eden Anıl, birlik ve beraberliğin verimli ve güzel hizmetleri de beraberinde getirdiğini söyledi. İTSO yönetimi ve diğer tüm organlarının, enerjisini iç çekişmelere değil, üyelere hizmete harcayarak hem İnegöl hem ülke ekonomisine katkı sağladığını vurgulayan Anıl, şöyle konuştu:

MECLİS ÜYELERİNDEN HELALLİK İSTEDİ

“İTSO, 128 yıllık geçmişi ve ekonomik kültürüyle, üyelerini hep daha ileriye götürmeye yönelik adımlar atmıştır. İlçemizin ekonomisinin lokomotif gücü olmanın gurunu yaşamaktadır. Bu başarıda İTSO´nun tüm organlarında görev alan üyelerimizin ve personelimizin payını göz ardı edemeyiz. Başarılı bir dönemi daha geride bırakıyoruz. Ben, tüm meclis üyelerine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Herkesten hakkını helal etmesini istirham ediyorum.”

Toplantıda Meclis Başkanı Sadık Gülerer, üyeler Müfide Karaduman ve Kenan Kender´de birer veda konuşması yaptılar. Duygusal anlara sahne olan son toplantıda, meclis üyelerine hizmetlerinden ötürü birer anı plaketi verildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

2

Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli

3

İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu

4

Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi artacak

5

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

6

Ali Doğan çalışmalarını sürdürüyor

7

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor