,
Güncel 18.09.2018 15:13:30 0
“EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Şehit ve gazi ailelerinin 1. derece yakınlarının çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları ile yetim -öksüz çocuklar ve belediye personelin çocuklarına hizmet veren Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinde yeni eğitim-öğretim yılı başladı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete giren ve çocukların geleceğe hazırlanmaları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlanması anlamında birçok etkinliğe imza atan Beşinci Mevsim Kreşinde, yeni eğitim-öğretim dönemi coşkulu bir şekilde başladı. Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinde bu yıl yarım gün(sabahçı-öğlenci) veya tam gün olmak üzere toplam 60 öğrenciye eğitim verilecek.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZLERİN GÖZBEBEĞİ”
Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan çocuklara hizmet veren Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinde başlayan yeni eğitim öğretim yılı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Eğitim bizim olmazsa olmaz konularımızdan. Ülkemizin geleceğe daha umutla bakması, muasır medeniyetler seviyesini aşacak bir noktaya ulaşmamız hep eğitimden geçiyor. Eğitim yuvalarımız bizler için çok önemli. Özellikle buralarda eğitim gören geleceğimiz olan, bizlerin gözbebeği çocuklarımızın donanımlı, çağı yakalayan, kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirilmeleri elzem bir konu. Bu noktada geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim- öğretim faaliyetlerini gördüğü okullarımıza her türlü katkı ve desteği vermeye çalışıyoruz. Tüm gayemiz çocuklarımızın daha kaliteli, daha nitelikli ve daha donanıma sahip bir eğitim almaları ve bu güzel ülkeye en güzel şekilde hizmet etmeleri. 2017 – 2018 döneminde sosyal belediyecilik adına hayata geçirdiğimiz Beşinci Mevsim Kreşinde çocuklarımızın her açıdan gelişmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz. Kreşimizde 3-5 yaş aralığındaki yavrularımız eğitim alıyor. Ailelerimizde canından çok sevdikleri evlatlarını beşinci mevsim kreşimizde emin ellere teslim etmenin huzurunu yaşıyorlar. Çocuklarımız için ne yapsak az. Bu özel ve sıcak mekanda geleceğimiz olan yavrularımıza her türlü imkanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinin, şehit ve gazi ailelerinin 1. derece yakınlarının çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları ile yetim -öksüz çocuklar ve belediye personelin çocuklarına hizmet verdiğini belirten Taban, “Kreşimiz yeni eğitim yılına girmenin heyecanı içerisindedir. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyisini vermek için tüm çalışanlarımızla en iyi hizmeti vermek için uğraş vereceğiz.60 kişilik öğrenci kontenjanına sahip kreşimiz, 3-5 yaş arası(36 -60 aylık arası) çocuklarımıza hizmet vermekte olup, isteğe bağlı olarak kreşimizde yarım gün(Sabahçı; 08:00 – 12:00 arası, Öğlenci; 13:00 – 17:00 arası) veya tam gün(08:00 – 17:00 arası) eğitim verilmektedir. 2 Sabahçı 2 Öğlenci olmak üzere toplam 4 sınıf olarak faaliyet gösterilen kreşimizin ücretleri ise, yarım gün 40 TL, tam gün 120 TL´dir. Ayrıca bu eğitim öğretim döneminde çocuklarımıza farkındalık sunacak etkinlikler de organize edeceğiz. Bu kapsamda çocuklarımıza Kapalı Spor Salonunda Jimnastik Eğitimi verecekken, İlçe Müftülükten gelecek bir eğitimci ile Ahlaki ve Dini konularda Öğrencilerimizin düzeyine uygun eğitimde verileceğini buradan özellikle belirtmek isterim. Her şey yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız için” dedi.

Taban son olarak, “Beşinci Mevsim Kreşimizin yeni eğitim öğretim yılını kutlar, geleceğimiz olan çocuklarımızın her açıdan en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağımızı ifade eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor