,
Spor 11.07.2019 14:51:00 0
EFSANE İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

EFSANE İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

Ayrıntılar>>>

 

Gençlergücüsporun emektar malzemecisi Hüseyin Taşkıran sözleşme yeniledi. Gençlergücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı N.Kamuran BALKAN kulüpte uzun yıllardır Malzemeci olarak hizmet veren Hüseyin TAŞKIRAN ile yeni sezon için yeniden anlaştıklarını söyledi.

Balkan yaprığı açıklamada “Hüseyin TAŞKIRAN İş Kültürü ile sadece Kulübümüzde değil bir çok spor sever tarafından takdir edilen ve işini severek yapan büyüğümüz, Sporcularımızın kullandığı Antrenman malzemeleri ve Maç formalarını her çalışma ve maç öncesi büyük bir titizlikle hazırlayarak Futbolcularımızın hizmetine sunmakta ve aynı tirizlikle takibini yapmaktadır. Kulübümüzde ayrı bir yeri ve değeri olan Hüseyin TAŞKIRAN yine iş ahlakı ve Kulüp sevgisi ile Kulübümüze hizmet etmeye devam edecektir. Hüseyin abimize yeni sezonda başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Hüseyin TAŞKIRAN ise yaptığı açıklamada “Kulübümü seviyorum, Kulübümüze ve futbolcularımıza hizmet etmekten son derece keyif alıyor, mutlu oluyorum. Amacım Futbolcularımızı Temiz ve düzenli bir şekilde Antrenman ve Maçlara Kıyafet yönünden Temiz ve eksiksiz hazırlamaktır. Yeni Sezonda yine aynı sevgi ve hoş görü ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.Gençler Gücü Spor Kulübünde 20.yılım burada bulunmaktan son derece mutlu ve keyifliyim,Kulübümü seviyor ve Hizmet etmekten keyif alıyorum.Hayırlı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu