,
Siyaset 11.01.2021 10:42:00 0
DSP Başkanından Açıklama

DSP Başkanından Açıklama 'Korkmayın'

Ayrıntılar>>>

İnegöl DSP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar yazılı basın açıklamasında bulundu . Yaptığı yazılı basın açıklamasında Büyükışıklar ;

 

"Güzel, sağlıklı ve mutlu bir hafta olması dileklerimle hepimize merhaba dostlar. “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste” Ne kadar doğru bir söz. Düşünsenize yıllarca mücadele etmiş insanlar hakkında her türlü ayak oyunlarını yapacaksın. Kumpaslar, arkadan iş çevirmeler, çakallıklar ve tamda amacıma ulaştım edası ile o koca popon ile ısıttığın koltuğunda keyif yapacağını sanacaksın. Ama sonuç kendi yaptıklarının on misli beteri olaylar, yol yürüdüğün sana destek veren arkadaşlarının başına gelecek. Hani derler ya “Allah’ın sopası yok!” İşte bunlarda tam bunu yaşıyorlar. O kadar çok insanın ahını aldılar, o kadar çok kişiyi karalamaya lekelemeye çalıştılar ki sonuç ortada ne diyelim umarım biraz olsun akıllanırlar ve belki utanırlar. Gerçi onlarda utanacak yüz yok ama bizim temennimiz bu yönde olsun.

Bugünler de tüm dünya ABD olaylarına odaklanmış ve orada yaşananları konuşuyor. Tamam, ABD yıllarca orta doğuda ve tüm dünyada sözde DEMOKRASİ çığırtkanlığı ile emperyalist güçlerini kullandı. Daha beterlerini hak ediyor. Bu konuda zaten tüm dünya halkları aynı fikirde. Komik olan ise gerek Türkiye idaresinde söz sahibi olanların, gerekse muhalefette olup kendi partisi içerisinde demokrasinin “D” harfini bile bırakmayanların kameralar önünde ahkâm kestiğini görmek sizce de çok komik değil mi? Ağalar siz kim demokrasi dersi vermek kim? Eleştirene dava açan siz, karşınıza rakip olanı kapının önüne koyan siz, eş dost akrabanıza mevkii makam veren siz, şoveniz ve mezhepçi bir yöntem benimseyerek parti çalışanlarınızı kendi inanç ve hemşerileriniz ile dolduran yine siz, sizin fikirlerinize ve gurup kararlarınıza milletinin çıkarları için karşı duranları yok eden siz, dün söylediğinizi yani tükürdüklerinizi yalayan yine siz şimdi kalkmışsınız ABD üzerinden kameralar önünde demokrasi havarisi olmuşsunuz. Güldürmeyin kendinize.

Demokrasinin çarklarını gerçekten işletebilmek adına Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal, 2020 yılının son ayında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu planlı ziyaretlerde Türkiye siyaseti için değerli olan DSP çalışmalarını neredeyse tüm partilere, Adalet Bakanına ve son olarak TBMM Başkanına sundu. Ben DSP İlçe Başkanlarından birisi olarak Sayın Genel Başkanıma bu değerli çabalarından dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Bazı dinozorlar gerek sosyal medya üzerinden gerekse basın yayın organlarından Sayın Aksakal üzerinden demokratik sol parti için kirli amaçlarını gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Hayretle izliyoruz. “Sn. Aksakal, Sn. Cumhurbaşkanı ile İTTİFAK görüşmesi mi yapmış?” Dostlar Genel Başkanımız ısrarla net ifadeler ile açıkladı. “Ekonomi ve Hukuk Reformu” konuları üzerinde DSP olarak önerilerimizi başta Cumhurbaşkanı olmak üzere HDP hariç tüm siyasi parti liderleri ile paylaştık. Bunda anlaşılmayacak ne var çok merak ediyorum açıkçası? Ayrıca kendisi Cumhurbaşkanını ziyaret etmeden ve tüm siyasi partilerden önce bu dedikoduları çıkartanların Genel Başkanını da ziyaret etti. Neden o ziyaret sonrası millet ittifakı için anlaşmaya mı gitti acaba demiyorsunuz da ısrarla DSP’nin temiz, dürüst ve ahlaklı siyasetini karalamaya çalışıyorsunuz? Ben anlatıyım size neden bunu yaptığınızı.

Korkuyorsunuz çünkü DSP hak ve halk ile birlikte gümbür gümbür geliyor. Korkuyorsunuz çünkü DSP meclise girdiğinde sizin sahte sol maskenizi düşürecek. Korkuyorsunuz çünkü gerek genel merkeziniz gerek yerelde bulunan yönetimleriniz içerisinden her gün ayrı ayrı pis kokular geliyor. KORKMAYIN Biz o gün geldiğinde sizin de demokratik haklarınızı savunacağız. Sizler içinde gerçek adaleti getireceğiz. Hakça ve Halkça hep birlikte bölüşeceğiz, paylaşacağız, kardeşçe yaşayacağız. Demokratik solun tek adresinde hepinize ve hepimize yer var. Gelin ve birlikte başaralım." dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu