,
Spor 17.11.2020 12:45:00 0
DOSTUM ORYANTİRİNG TAKIMINDAN TARİHİ ZAFER

DOSTUM ORYANTİRİNG TAKIMINDAN TARİHİ ZAFER

Ayrıntılar>>>

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) oryantiring takımı, 1. Kademe Oryantring Türkiye Şampiyonası yarışmalarında 18 sporcu ile 7 ödül kazandı.

 

Türkiye Oryantiring Federasyonu öncülüğünde Aksaray’da düzenlenen 1.Kademe Oryantiring Türkiye Şampiyonası’na katılan İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) sporcuları, pek çok ilden sporcunun katıldığı şampiyonada İnegöl’ü başarı ile temsil etti. Şampiyonada 18 sporcu ile İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) oryantiring takımı, tüm müsabakalarda 7 ödül birden kazandı.

 

DOSTUM EKİBİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Katıldıkları tüm yarışmalarda adından söz ettiren İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) oryantiring takımı, elde ettiği başarı ile kupa ve madalya kazanmaya devam ediyor. 14-15 Kasım tarihinde Aksaray’da düzenlenen yarışmalara katılan 62 kulüp ve 520 sporcu arasından 18 sporcusu ile 2 Türkiye Birinciliği Madalyası, 2 Türkiye İkinciliği Madalyası, 1 Türkiye Üçüncülüğü Kupası, 1 Türkiye 2.liği Kupası, 1 Türkiye 3.lüğü kupasıyla toplamda 7 ödül kazanan oryantiring takımı yarışmaya damgasını vurdu.

 

DOSTUM GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR

Spor ve sporcuya her alanda desteklerini sürdüren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, DOSTUM Oryantring ekibinin ardı ardına elde ettiği başarılardan dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Alper Taban,’’ İnegöl Belediyesi olarak her alanda en iyi olma gibi bir hedefimiz var. Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. 

 Katıldıkları tüm yarışmalarda zafer elde eden takımımız göğsümüzü kabartıyor. Kendilerini kutluyorum. Nice zaferleri birlikte yaşayacağız.’’ dedi.

 

 Milli Takıma sporcu yetiştirmeyi hedefleyen İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) oryantiring takımı, antrenör Tarık Şeker ve Hilal Oruç eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası