,
Spor 6.11.2018 14:31:24 0
DOĞUGÜCÜSPOR´DAN MİLİ ATLETE PLAKET

DOĞUGÜCÜSPOR´DAN MİLİ ATLETE PLAKET

Dünya ve Avrupa şampiyonlarında büyük başarılara imza atan İnegöllü Milli Atlet Üzeyir Söylemez Doügücüspor kulübünü ziyaret etti.

Doğugücüspor başkanı Sinan Taşdemir, Dünya ve Avrupa şampiyonlarında Türkiye´yi ve İnegöl´ü başarıyla temsil eden milli sporcuyu kutlayarak plaketle ödüllendirdi. Üzeyir söylemez giydiği ilk milli formayı Doğugücüspor kulübüne hediye etti

Doğugücüspor Kulüp Başkanı Sinan Taşdemir yaptığı konuşmada; “Üzeyir Söylemez İnegöl halkının ve mahallemizin bir temsilcisi olarak çok seviyoruz. Böyle mütevazı insanları bulmak gerçekten çok zor. İlçemizin tanıtımı açısından bizim için çok değerli bir insan, huzur mahallemizi temsilen çok değerli bir insan ve bizleri çok güzel temsil ediyor. Atletizim dalında çok başarılı milli bir sporcu. Biz kendisi ile bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Kendisinin ülke genelinde ve yurt dışında yarışmalarını takip edeceğiz. Bugün biz de kendisine Doğugücüspor adına, Nevşehir´in Ürgüp ilçesinde düzenlenen Salomon Kapadokya Ultra-Trail atletizim yarışmasında 38 kilometrelik kısa parkuru milli atlet Üzeyir Söylemez, Fransız ve Brezilyalı sporcuların önünde rekor kırarak, şampiyon tamamladı ve yaptığı başarılar dolayısıyla bir plaket vermek istedik. Ben tekrar kendisine başarılarının devamını diliyorum´ dedi.

/resimler/2018-11/6/1433268706498.jpg

Milli Sporcu Üzeyir söylemez ise, “Doğugücüspor kulübü yöneticilerine ve kulüp başkanı Sinan Taşdemir´e, bu güzel düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu benim için çok özel bir plaket oldu. Çünkü bu plaketi Doğugücüspor ve mahallemiz halkı adına başkanımız bana takdim etti. Çok mutluyum, mahallemizi ve inegöl´ü daha önce olduğu gibi bundan sonra da gittiğimiz tüm yarışmalarda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Ben tekrar Sayın Başkanımıza bu nazik düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. İnegölümüzü, Doğugücüspor kulübünü ve mahallemizi tanıtmaya devam edeceğim´ diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor