,
Spor 2.10.2019 14:24:00 0
DOĞANSPOR SEZONA ÜÇ PUANLA BAŞLADI

DOĞANSPOR SEZONA ÜÇ PUANLA BAŞLADI

Ayrıntılar>>>

Bursa 1. Amatör Lig 4 Grupta sezonun ilk hafta maçında İnegöl Doğanspor, sanayi sahasında konuk ettiği Bursa Tütünspor’u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve gol sesi çıkmadı. Ev sahibi doğanspor ikinci yarıya daha istekli başladı. 60. dakikada ceza sahasın dışında sol tarafında oluşan serbest vuruş ta gol Bedirhan’dan geldi. Yine 72. Dakikada bu kez sağ Doğanspor taraftan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Mevlüt’ün topu kaleciden döndü, Kadir tamamladı, top ağlarla buluştu. Konuk ekip Bursa Tütünspor 80.dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Doğanspor sezonun ilk maçından 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Karşılaşma sonrasında Doğanspor antrenörü Ömer Bakay yaptığı açıklamada “Maçın ilk yarısında başa baş mücadele sergiledik. İkinci yarıya çok etkili başladık. İkinci yarıda 2 gol bulduk. Rakip daha sonra 1 gol ile karşılık verdi. Zaman zaman tempo düşse de skoru korumayı başardık. Hiç pozisyon vermeden maçı tamamladık. Bu maçta bizim için önemli olan 3 puandı. Sezona 3 puanla başlamak moral ve motivasyon açısından çok iyi oldu. Oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum. Bu değerli galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun ” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor

2

Saadet Partisi Adayı Hasan Eroğlu çalışmalarına hız verdi

3

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

4

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

5

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

6

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

7

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu