,
Spor 26.11.2018 11:09:33 0
DOĞANSPOR GALİBİYETEDEVAM EDİYOR

DOĞANSPOR GALİBİYETEDEVAM EDİYOR

Bursa 1. Amatör Küme Lig´i 1.Grupta 7. hafta karşılaşmasında İnegöl Doğan spor, deplasman da Karacabey Gençlerbirliği´ne konuk oldu.

İnegöl Doğan spor maça hızlı başlayan taraf oldu ve tek kale oynayarak sayısız gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak ilk yarı soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

İkinci yarıda da oyun hâkimiyetini kaybetmeyen Sarı Lacivertli İnegöl temsilcisi üst üste birçok gol pozisyonuna girmeyi başardı. Doğan spor ikinci yarının ilk dakikasında Yücel´in orta sahadan savunma arkasına attığı müthiş pası önüne alan Feyyazın güzel vuruşu ile 1-0 öne geçti. Rakip kalede baskısını arttıran konuk ekip 70. dakikada orta sahaya kadar baskı yaparak rakipten topu alarak takıma kazandıran Orhan´ın başlattığı atakta ceza alanı içinde rakiplerini eksilterek kalecinin üzerinden aşırtan Samet´in vuruşu ile 2-0 öne geçti. Doğan spor üst üstte 6. Maçını da kazanarak gruptan çıkma adına ilk iki yolunda yolun da emin adımlarla ilerledi.

Doğan spor Genel Kaptanı İsmail Ünsal, "6 hafta üst üste önemli galibiyet aldık. Takımımız gerçekten harika bir futbol ortaya koyuyor ve tüm inançlarıyla sahaya çıkıyorlar, buda bize galibiyeti getiriyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak sezon sonunda ilk ikide yer alarak Süper Amatör Küme ‘de yerimizi almayı hedefliyoruz. Bu futbol ile kolay kolay kaybetmeyeceğimize inanıyorum" dedi. Bu sonuçlar Doğan spor puanını 18´e çıkartırken, Karacabey Gençlerbirliği son sırada 8 puanda kaldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

2

Seçim bitti saadet partisi yine sahada

3

Bursa inegöl'de dev operasyon çok sayıda gözaltı var

4

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Hekimlerini Ağırladı

5

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

6

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

7

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!