,
Spor 22.12.2018 12:38:30 0
DOĞANSPOR AİLESİ YEMEKTE BULUŞTU

DOĞANSPOR AİLESİ YEMEKTE BULUŞTU

Ayrıntılar>>>

Bursa 1.Amatör küme 1. Grupta mücadele eden Doğanspor Kulüp Başkanı Tahsin Semiz, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekibi ve A futbol takımı, Çağlar Lokantası´nda yönetim tarafından verilen moral yemeğinde bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Tahsin Semiz, moral veya motivasyon yemeğinden çok iyi bir aile yemeği olduğunu, birlik ve beraberliklerinin iyi ve kötü günde de devam edeceğini ifade etti. Yemekte futbolculara seslenen Semiz, "Performansın ve çalışmalarınızın ve ne kadar azimli olduğunun farkındayız. Gözlerinizde kazanma ve başarma hırsını görüyor ve seviniyoruz. Maçlar kazanılır veya kaybedilir. Bu futbolun tabiatında vardır. Yönetimin vereceği destek ve sizlerin alın terleriyle Doğanspor daha da iyi yerlere gelecek. Bu ve buna benzer yemeklerde sıkça biraraya gelmek istiyoruz. Bir yemekte bir araya gelebilmek için illaki galibiyet almış olmanızı beklemiyorum. Biliyorum ki sizler de en az bizler kadar başarılı olmak ve Doğan Spor´un bayrağını göndere çekmek istiyorsunuz. Bizler inanarak bu yola çıktık ve başarıya kilitlendik. İyi ki buradasınız iyi ki varsınız; sizlerle gurur duyuyor ve başarılar diliyorum. Hocamız Melik Özmen ile birlikte tekrar Süper amatör lige çıkmayı arzu ediyoruz. Bu hafta bana vereceğiniz en güzel hediye alacağınız galibiyet olacaktır” dedi.

Hafta sonu deplasman da karşılaştığı, ligin nağmalup lideri Gemlik Vefaspor´u yenmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Pazar günü karşılaşacakları Karacabey Esnafspor maçını önemsediğini, kalan 8 maçın final maçı olacağını anlattı.

A takım antrenörü Melik Özmen de şunları söyledi: "Doğanspor da yaşadığımız aile ortamı için herkese teşekkür ediyorum. Sizlere olan güvenimiz tam. Başarıya olan inancınızın farkındayım. Bu akşam bizleri burada bir araya getiren başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah başarılarımızla taçlandıracağımız mutlu bir çok gecemiz olacak. Bu aile başarıyı hak ediyor. Vefa spor galibiyeti için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

İnegöl’de 23 Nisan Dolu Dolu Geçecek

2

Yaşar Korkmaz gözyaşları arasında toprağa verildi

3

İnegöl’de yol ikiye bölündü! Yol Trafiğe kapatıldı

4

Bozbey İnegöl'de o mahallelerden başlayacak

5

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

6

Korkmaz ailesinin acı günü

7

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi