,
Güncel 2.04.2018 17:44:24 0
DİRİLİŞ HAREKETİ BAŞLADI

DİRİLİŞ HAREKETİ BAŞLADI

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Bu milletin dirilişi için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” dedi. DİRİLİŞ HAREKETİ BAŞLADI

Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı daraltılmış Mart ayı ilçe danışma meclis toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda gerçekleşti. Programa AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli ve Belediye Başkanı Alper Taban ve partililer katılım gösterdiler.

DÜNYANIN EN İYİLERİNE SAHİBİZ

Divan seçimi sonrası konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan “Partimizin Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 11 Kasım 2017 tarihinde temayül yoklamasında değerli teşkilatımızın oyları, siyasi büyüklerimizin teveccühü, genel merkezimizin ile adaylığımız gerçekleşti. Birbirinden değerli kardeşlerimizle yönetimimizi oluşturup 10 Aralık 2017 tarihinde kutlu davamızda şanlı hizmet bayrağımızı devraldık. Ana kademeden kadın kollarımıza, Gençlik kollarımızdan mahalle teşkilatlarımıza Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yüce ceddimiz gibi İslâm´a hadim, dünyaya hâkim, bir millet olacağımız şuuru ve isteği ile yenilendik ve çalışmalarımıza zaman kaybetmeden başladık. Kardeşlerim şunu hiçbir zaman unutmayalım ki, dünyanın en iyi liderine, en iyi il başkanına, en iyi Büyükşehir Belediye Başkanına, en iyi İlçe Belediye Başkanına sahibiz. Böyle büyük bir aile teşkilatına sahip olduğum için Allah´a şükür ediyorum. Ve samimiyetimle söylüyorum ki bu güzide teşkilatımız, ana kademesinden mahalle teşkilatlarına,kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza kadar reis sevdalısı, dava bilincini kavramış hepsi birbirinden değerli AK neferlerle ve hizmet aşkıyla dolu olan bütün kardeşlerimin heyecanlarını görüp bunun içinde Rabbime hamdı senalar ediyorum.”

DİRİLİŞ HAREKETİ BAŞLADI

“Sayın Cumhurbaşkanımızın buyurduğu gibi metal yorgunluğu bitip diriliş hareketi başladı. Reisimizden gördüğümüz gibi hiçbir zaman siyasi ikbal peşinde olmadan milletimize hizmet yolunda tüm teşkilatımızla beraber azami gayreti gösteriyoruz. Kardeşlerim bizler her zaman her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan insanlarız. Bizler bu davaya gönül vermiş fertler olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak, yılmadan, yıkılmadan davamız için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve hiçbir güç bizleri inandığımız uğurda davamız ve milletimiz için vereceğimiz mücadelede yıldırmayacak, aksine güçlendirecektir. Bizler için aslolan makam, mevki değildir. Ümmete ve millete sevdalı Cumhurbaşkanımıza, İnegöl´ümüzde dava kardeşi olmamız siyasi hayatımızda geldiğimiz en yüce ve en şerefli makamdır.”

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

“Sevgili kardeşlerim, biz sadece partimize üye olan değil, ilçemizde bulunan tüm vatandaşlarımızın hakkını savunmak ve onların yanında olmak durumundayız. Biliyorsunuz önümüzde yerel ve milletimizin var olma seçimi olan başkanlık seçimi var. Önemle ve hassasiyetle vurgulamak istiyorum ki, bu milletin dirilişi içinüzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Bizler, partimize daha fazla katkı sağlamak için hep beraberkol kola, kırmadan, kırılmadan sadece Allah´ın rızasını kazanmayı düşünerek gecemizi gündüzümüze katarak bütün zorluklara rağmen yılmayan, vazgeçmeyen Reisimizin İnegöl´deki kardeşleri olarak yolumuza devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah´ın yardım ve inayeti ile başarımızdan en ufak bir şüphemiz yoktur. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim yolumuzu daim kılsın. Rabbim bu hak davadan bizleri ayırmasın. Çalışmalarımızı hayırlı eylesin. Sözlerimi Mehmet Akif´in mısraları ile tamamlamak istiyorum. Sevinin Mehmed´im, başlar yüksekte, ölsek te sevinin, eve dönsekte, sanma bu tekerlek kalır tümsekte, yarın, elbet bizim elbet bizimdir, Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir” dedi.

Mustafa Ersan´ın konuşmasının ardından program basına kapalı olarak devam etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

2

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

3

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

4

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti

5

İnegöl’ün Yeni Nöbetçi Kitaphanesi Törenle Hizmete Girdi

6

İnegöl Belediyesi’nde Başkanlık Makamı Çocuklara Verildi

7

Türkiye'nin En Büyük Mobilya Fuarı İnegöl’de Başlıyor