,
Güncel 30.07.2020 22:27:00 0
DİKKATLİ OLUNMASINI RİCA EDİYORUM

DİKKATLİ OLUNMASINI RİCA EDİYORUM

Ayrıntılar>>>

 

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş yayınladığı mesajla ilçe halkının bayramını kutladı .

 

Durmuş mesajında ” Değerli hemşehrilerimiz,
Pandemi dönemi içerisinde idrak edeceğimiz ikinci bayramımız olan Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle tebrik ederken, içinde bulunduğumuz şartlara uygun olarak daha özenli ve tedbirli olunması gerçeğinide bir kez daha hatırlatmak isterim.
İbadetlerin en özellerinden biri olan kurban ibadetini gerçekleştireceğimiz Kurban Bayramı, paylaşma ve yardımlaşmaya yüce dinimiz İslam’ın verdiği değerin bir nişanesidir.
Her zaman olduğu gibi, bayramlarımız, birliğimize, beraberliğimize ve manevi değerlerimize sarılmanın fırsatları olarak kabul eden milletimize ayrı bir coşku vermektedir.
Huzur, mutluluk ve aile kavramları ile yoğrulan, geleceğimiz olan çocuklarımızın en güzel anılarını biriktireceği bu özel günlerin kıymetini bilerek, gerektiği özeni göstererek geçirmeyi Rabbim hepimize nasip etsin.
Pandemi döneminde geçireceğimiz son bayramımız olduğuna inandığım Kurban Bayramı’mızı, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederken, azami dikkatli olunmasını rica ediyorum.
Kardeşliğimizin daha da pekişeceği, birliğimizin ve beraberliğimizin bayram sevinci ile harmanlanarak devam edeceği bu bayramda, kurban ibadetlerimizin Allah katında kabul olması ve nice bayramlarda yeniden kavuşma ümidiyle hayırlı bayramlar diliyorum”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

2

Yangın Kontrol Altına Alındı

3

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

4

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

5

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

6

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

7

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı