,
Güncel 19.02.2019 14:30:06 0
DESTEK ZAMANI

DESTEK ZAMANI

AYRINTILAR>>>

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Voleybol Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor´un Çarşamba günü oynayacağı Tokat Belediye Plevne karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada voleybola gönül vermiş tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.

Bursa´nın Efeler ligindeki tem temsilcisi İnegöl Belediyespor Çarşamba günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye´nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak Tokat Belediye Plevne ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

20 ŞUBAT ÇARŞAMBA SAAT:18.30
Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, ligin 19.haftasında Tokat Belediye Plevne´yi İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda konuk edecek. 20 Şubat Çarşamba günü saat 18.30´da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

“BELEDİYESPOR HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”
Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu Tokat Belediye Plevne maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; “Belediyespor bu sezon iki zorlu kulvarda mücadelesine devam ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi´nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise gelişim takımımız İnegöl Belediyespor tamamı altyapıdan oluşan kadrosuyla mücadele ediyor. Temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Belediyespor her şeyin en güzelini hak ediyor. İnşallah Efeler liginde bundan sonra alacağımız iyi sonuçlar ile hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” şeklinde konuştu.

/resimler/2019-2/19/1432390520857.jpg

“TOKAT BELEDİYE PLEVNE´YE GEÇİT VERMEYECEĞİZ”
Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının Çarşamba günü saat 18.30´da Tokat Belediye Plevne´yi konuk edeceğini ifade eden Taban, “Efeler liginde puan sıralamasında olmak istemediğimiz bir konumdayız. Son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildik. Bildiğiniz gibi son maçımızda da deplasmanda ligde zirve hesapları yapan Arkas spor takımına yenildik. Artık toparlanma zamanı. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kazanma hırslarını sonuna kadar sahada göstereceklerine yürekten inanıyorum. Bu hafta rakibimiz Tokat Belediye Plevne. Onlarda kendi sahalarında Galatasaray´a yenildiler. İki takım içinde zor bir maç olacak. Telafisi olmayan maçlara çıktığımızın farkındayız. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Tokat Belediye Plevne´ye geçit vermek istemiyoruz, onları İnegöl´den eli boş göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taban son olarak; “Çarşamba günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde