,
Güncel 13.03.2019 14:44:45 0

"DESTEK İÇİN HERKESİ ÇAĞIRIYORUZ"

AYRINTILAR>>>

Lösemi tedavisi gören ve yaşamlarını sürdürebilmeleri için kemik iliği nakli gereken 3.5 yaşındaki Öykü Arin´e uygun bağışçı bulmak amacıyla  12 ülkede başlatılan "Öykü Arin´e ve tüm lösemili çocuklara umut ol" kampanyasına İnegöl Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kök hücre bağışında bulundular.

İlhan Baykan bağış sonrası açıklamada bulundu. Baykan:" Böylesi hassas ve aciliyet gerektiren bir konuda ilçe halkımızın duyarlılığını görüyor ve takdir ediyoruz. Ancak daha da hızlı sonuç almak adına halkımızdan biraz daha gayret ve hızlı hareket etmelerini istiyoruz. Çünkü bir çok yavrumuz, kardeşimiz  ve büyüğümüz sağlıklı bir yaşam için zamanla yarışıyorlar.

/resimler/2019-3/13/1447409339926.jpg

“Kampanyaya destek olmak için herkesi çağırıyoruz. İnsanlara ‘iş yerlerinde,  mahallelerinde, üyesi oldukları siyasi parti,  STK lar, tüm kurum ve kyryluşlar toplanın ve Kızılay´a gidin, kök hücre bağışı yapın´ diyoruz. Cesur olun, korkacak hiçbir şey yok. Bir yan etkisi yok, bağışı yaptıktan kısa bir süre sonra bile kök hücre bağışı yapabilirsiniz. Sizin bir yakınınızın ve çocuğunuzun ihtiyacı olursa ‘ne yapacağım´ diye düşünmeyin, yeniden yapabiliyorsunuz”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

2

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

3

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

4

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

5

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

6

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

7

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti