,
Spor 21.01.2019 15:39:33 0
DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ

DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ

Ayrıntılar>>>

Süper amatör lig B Grubunda mücadele eden Gençlergücüspor, deplasmanda karşılaştığı Burgazspor müsabakasından 0-0 beraberlikle ayrılarak, zor deplasmandan bir puanla döndü.

Maça iki takım da temkinli başladı. Mücadele gücünün ön planda olduğu maçta Rızanın 30 metreden sert şutu üst direği sıyırarak dışarı çıktı. Burgaz Spor ataklarında Gençlergücüspor savunma oyuncuları yerinde müdahaleleriyle pozisyon şansı vermedi. Gençlergücüspor atağında Son dakika da karşı karşıya pozisyonda sağ çaprazdan giren Özkan bomboş durumda ki Özgür´ü görebilse zor deplasmandan 3 puan ile dönen taraf olacaktı. Özkan´ın vuruşu kalecinin üzerine gitti.

Gençlergücüspor yönetim kurulu üyesi Kamuran Balkan yaptığı açıklamada “Bu gün Burgaz deplasmanında grubun iddialı takımı olan Burgazspor ile 0-0 berabere kaldık ve zorlu deplasmandan 1 puan çıkardık. Teknik Kadromuzu ve Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Maç sonrası Kordon Balık´ta Akşam yemeği ile günü sonlandırdık. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasında bizleri ağırlayan Burgazspor Başkanı Erdem Karataş ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Maç sonrasında Ekibimize Balık ziyafeti veren eski başkanlarımız Dr.Ergün Yıldız ve Mehmet Bayrak´a çok teşekkür ederim. dedi.

/resimler/2019-1/21/1541468588361.jpg

BURGAZSPOR 0 – 0 GENÇLERGÜCÜSPOR

Saha: Güzelyalı

Hakemler: Ziya Tanoğlu, Cihat Sevi, Aybars Türkkan.

Burgazspor: Batuhan Öz, Mehmet Can Erkli, Taner Yılmaz, Mehmet Kurt, Samet Demir, Yunus Saço, Muhammet Tugay Erol, Resul Güneş, Feyyaz Koçak, Hakkı Çalışkaner, Okan Günbey. Yedekler: Utku yıldız, Can Yıkılmaz, emre Selvi, Batuhan güvenç, Nurhan Çalışkan, Fuat Tozan, Özden Onur Akpınar

Antrenör: Adnan Tunalı

Gençlergücüspor: Musa Çaçan, Erkan İlarslan, Veli Esen, Serdar Ekren, Burak Ay, Umut Can Özelci, Rıza Taifulov, Furkan Güleç, Özkan Şimşek, Yusuf Berkay Görür, Ferdi Çelebi Ünlü. Yedekler: Batuhan Balkan, Özgür Gür, Talha Muhammed Üz, Abdulkadir Ergün, Abdulbaki Demirci, Yusuf Ay, Enes Torun

Antrenör: Erol Arslan

 /resimler/2019-1/21/1542020620019.jpg

Burgazspor & Gençlergücüspor ilk yarı

 

Burgazspor & Gençlergücüspor ikinci yarı


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 27 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Yeniceköy Birlik ve Dayanışma Derneği Kuruldu

2

Nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3

Bursa Büyükşehir’den kuran kursu kapatma iddialarla ilgili açıklama

4

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

5

Bursaspor taraftarından Başkan Bozbey'e sevgi seli

6

Bursa İnegöl Belediyesi'nde yardımcıların görevi belli oldu

7

İnegöl Belediye Meclisi Yeni Üyelerle İlk Toplantısını Yaptı